Applied Nutrition - Glutamine 4K 120 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.490 Ft
(bruttó ár)

Glutamine 4K – vegetáriánusok által is fogyasztható kapszula, adagonként 4 g glutaminnal

Glutamine 4K adagonként 4 g glutamint biztosít, kapszula formában. Ez a nem esszenciális aminosav elsősorban sportolók számára fontos, mivel a glutamin szintje megerőltető edzések közben csökken a szervezetben, ezért pótolni kell. Bevitele azonban a nem sportoló emberek számára is hasonlóképpen fontos, mivel a glutamin az immunrendszer sejtjei számára szükséges aminosavak egyike. A termék könnyen lenyelhető kapszula formában kapható. Sportolók számára kifejlesztett, így profik is fogyaszthatják.

         

A Glutamine 4K előnyei

  • kapszulánként 4 g glutamint tartalmaz
  • könnyen lenyelhető
  • vegetáriánusok is fogyaszthatják
  • sportolók számára kifejlesztve
  • segíti a glutamin szintjének helyreállítását az izomszövetben

         

Összetevők

HPMC (vegetáriánus kapszula), magnézium-sztearát.

                

Fogyasztási javaslat

Fogyassz naponta 1 kapszulát. A kapszulát ajánlott edzés után fogyasztani, a lecsökkent glutamin szint helyreállítására.

              

Tápérték táblázat

Tápérték    1 adag (1 kapszula)
L-glutamin                                      4000 mg      

           

 

 

A termék GMP-minősítéssel rendelkező gyárban, szigorú minőségbiztosítási szabályoknak megfelelően, kiváló minőségben készült, hogy megfeleljen a forgalomba hozatali engedélynek (FHE) vagy termék specifikációnak. Használat előtt ajánlott egészségügyi szakértővel való egyeztetés, ha 18 év alatti vagy várandós vagy, szoptatsz, vagy van bármilyen ismert egészségügyi problémád és/vagy vényköteles gyógyszert szedsz. A termék hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tartandó. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat. A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!