Applied Nutrition Amino Fuel EAA – 390g - candy ice blast

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

8.490 Ft
(bruttó ár)

Kiszerelés: 390 g
0 g zsír • 0 g cukor • 0 g szénhidrát • 3 kcal

Az Amino Fuel tökéletes keverék, amely adagonként 11 g aminosavat tartalmaz, amelyek közül 9 g esszenciális aminosav (EAA), beleértve 6 g elágazó láncú aminosavat (BCAA) 2: 1: 1 arányban (3000 mg L-Leucin, 1500 mg L- Izoleucin, 1500 mg L-valin) további 2 g L-glutaminnal.

   

390g | 30 adag
Az Amino Fuel tökéletes keverék, amely adagonként 11 g aminosavat tartalmaz, amelyek közül 9 g esszenciális aminosav (EAA), beleértve 6 g elágazó láncú aminosavat (BCAA) 2: 1: 1 arányban (3000 mg L-Leucin, 1500 mg L- Izoleucin, 1500 mg L-valin) további 2 g L-glutaminnal.

Az aminosavak összetett vegyi anyagok, amelyek a fehérje építőkövei. Az esszenciális aminosavat a szervezet nem tudja szintetizálni vagy létrehozni, ezért azt az étrendből kell biztosítani.

Amino Fuel fogyasztható a nap 24 órájában, vagy ha extra amino bevitelre van szükség, például bármilyen testmozgás vagy tevékenység közben.

FŐBB ELŐNYÖK
- 11 g amino adagonként
- Nyissa meg a légutakat a Breathe Easy ™ formulával, amely ínycsiklandó élményt nyújt (cukorkás jégrobbantás)
- A fehérje építőelemei
- Halal tanúsított termék


JAVASOLT HASZNÁLAT
Keverjen össze egy adagot (13 g) 500 ml vízzel, és alaposan rázza össze. Fogyasszon edzés előtt, alatt és után, vagy bármikor a nap folyamán, amikor Amino bevitelre van szükség.

* Az adagolókanál mérete csak becslés

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Tápanyag információ

† Elágazó láncú aminosavak (BCAA)

ÖSSZETEVŐK

Gyümölcssaláta íz
L-leucin por, L-glutamin, L-valin por, L-izoleucin por, L-lizin por, savanyú (citromsav), ízesítő, L-treonin-por, L-hisztidin-por, L-fenilalanin-por, só (nátrium) Klorid), édesítőszer (szukralóz), L-metionin por, természetes színezék (kurkuma kivonat).

Fruit Burst Flavour
L-leucin por, L-glutamin, L-valin por, L-izoleucin por, L-lizin por, savanyú (citromsav), természetes aroma, L-treonin por, L-hisztidin por, L-fenilalanin por, só ( Nátrium-klorid), édesítőszer (szukralóz), L-metionin por, természetes színű (céklavörös).

Candy Ice Blast Flavor
L-leucin por, L-glutamin, L-valin por, L-izoleucin por, L-lizin por, savanyító (citromsav), természetes aroma, L-treonin por, L-hisztidin por, L-fenilalanin por, só ( Nátrium-klorid), édesítőszer (szukralóz), L-metionin por, természetes színezék (céklavörös), Breathe Easy ™ (aroma).

Icy Blue Raz Flavour
L-leucin por, L-glutamin, L-valin por, L-izoleucin por, L-lizin por, savanyító (citromsav), természetes aroma, L-treonin por, L-hisztidin por, L-fenilalanin por, só ( Nátrium-klorid), édesítőszer (szukralóz), L-metionin por, természetes színű (Spirulina).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután véletlenszerű tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!