Applied Nutrition BCAA Amino Hydrate 450g - narancs és mangó

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.990 Ft 6.290 Ft
(bruttó ár)

INFORMED SPORT TESTED

7,2 g BCAA • 0 g cukor • 0 g szénhidrát • 0 kalória

A BCAA Amino Hydrate CUKORMENTES edzés közben és utáni regeneráló ital-keverék, amelyet minden sportolónak, testépítőnek, erőemelőnek, bokszolónak és sportolónak el kellene fogyasztania minden edzés során.

    


BCAA Amino Hydrate
450g | 32 adag

A BCAA Amino Hydrate CUKORMENTES edzés közben és utáni regeneráló ital-keverék, amelyet minden sportolónak, testépítőnek, erőemelőnek, bokszolónak és sportolónak el kellene fogyasztania minden edzés során.

A BCAA Amino Hidrátot úgy fejlesztették ki, hogy maximálisan beváltsa a jól tesztelt ágláncú aminosavakahoz fűzött reményeket, amelyek maximalizálják az edzés intenzitását és a hosszú élettartamot, miközben elárasztják testét az újra hidratáló elektrolitok és sók tökéletes keverékével, hozzáadott Citrullinnal az edzés közbeni kirobbanó energiáért.

A fejlődés esszenciája a test motorjának feltöltése az edzés alatt.

FŐBB ELŐNYÖK
Informed-Sport Batch Tested for Athletes
Feltölti az elektrolit háztartást
Halal tanúsított termék
Citrulline (Intra-Workout Pump)
Könnyű összekeverni az Applied Nutrition 2,5l-es vizespalackjában, amely lehetővé teszi extra folyadék bevitelét.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ

ÖSSZETEVŐK
BCAA (2.1.1) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-glutamin, L-Citrulline DL-Malate 2: 1, Tri-nátrium-citrát, Tri-kálium-citrát, Tri-kalcium-foszfát, Csomósodásgátlók (Szilícium-dioxid), természetes aromák, nátrium-klorid, sav (citromsav), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), B6-vitamin (piridoxin-HCL), természetes színezőanyagok (céklapor).

ELEKTROLIT KEVERÉK: 1240 mg kalcium, tri-nátrium-citrát-dihidrát, kálium-klorid, nátrium-klorid, magnézium-karbonát, tri-kalcium-foszfát.

ALLERGÉNEK, kérjük, olvassa el a tájékoztatót

JAVASOLT HASZNÁLAT
Keverjen össze 1 adagot (1 adagolókanál 14g) 500 ml vízzel, és alaposan rázza össze. Fogyassza edzés közben edzésnapokon vagy egész nap nem edzésnapokon.

* Az adagolókanál csak becslés, mérleg ajánlott a pontos méréshez.

INFORMED SPORT - PROFESSIONAL
Ennek a terméknek minden tételét tesztelik tiltott anyagokra az Informed-Sport program keretében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedélynek (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!