Dedicated BCAA Sensation V.2. 345g - mangó eper

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.990 Ft
(bruttó ár)

A BCAA Sensation egy egyedülálló, cukormentes BCAA ital, amely felgyorsítja a regenerációt, támogatja az izmok növekedését és védelmét, energiával lát el és növeli a sportteljesítményünket. A BCAA Sensation™  eddig soha nem tapasztalt ideig tartó, kemény edzést tesz lehetővé számunkra, mindezt gyorsabb lefolyású regenerálódással.

BCAA Sensation - egyedülálló, cukormentes BCAA ital, amely támogatja a regenerációt és javítja a sportteljesítményt
A BCAA Sensation egy egyedülálló, cukormentes BCAA ital, amely felgyorsítja a regenerációs folyamatokat és növeli a sportteljesítményt. Tudományos kutatások kimutatták a BCAA fontos szerepét az izomtömeg építésében, a kitartás javulásában és az edzések utáni regenerációban. A BCAA Sensation™ extra összetevőkkel gazdagított, amelyek kölcsönösen segítik egymást, növelve ezzel a termék hatékonyságát.
 
A BCAA Sensation™ összetevői teljes mértékben átláthatóak, amelyek közt semmilyen "szabadalmaztatott" keverék nem szerepel, hatóanyagai pedig egyenként fel vannak tüntetve a csomagoláson. Azonnal biztosítja számunkra az edzéshez szükséges energiát, ezt pedig a tudományosan igazolt és pontosan adagolt összetevőknek köszönheti. A BCAA Sensation™ lehetővé tesz számunkra egy hosszabb, keményebb edzést, mindezt gyorsabb regenerációs idővel mint valaha.


A BCAA Sensation előnyei
• BCAA cukormentes ital
• támogatja az izmok növekedését és óvja azokat
• felgyorsítja az edzés utáni regenerációt
• energiával lát el és növeli a sportteljesítményt
• extra hatóanyagokkal gazdagított
• összetevői átláthatóak

Adagolás
Keverj össze egy adagot (1 merőkanál = 11,5 g) 200 ml vízben és idd meg edzés előtt és edzés során. A maximális hatás érdekében keverj össze két merőkanálnyit 500 ml vízzel.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Tápérték táblázat

További összetevők
Citromsav, almasav, természetes és mesterséges aromák, szukralóz, kálium-aceszulfám, szilícium-dioxid, napraforgó lecitin, só, színezék(bétakarotin).

Figyelmeztetés
A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, 25°C-ig tartandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. Gyermekek, terhes nők és szoptató anyák számára nem alkalmas.Gyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen használat, ill. tárolás következtében fellépő esetleges károkért. Az ajánlott napi adagot ne lépd túl. Nyomokban tejet, szóját, tojást és mogyorót tartalmazhat.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!