Dymatize BCAA 2:1:1 - ízesítetlen - 300g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.490 Ft
(bruttó ár)

A legjobb minőségű elágazó láncú aminosav

 

  • Optimális BCAA dózis: 5 gramm aminosav, 2:1:1 arányban
  • Adagonként 2500 mg leucin
  • Növeli az anabolizmust
  • Támogatja a regenerációt
  • Biztosítja az edzés utáni megfelelő regenerációt

Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35 %-át. A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vesznek az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában, a különféle antitesteinek, enzimek, hormonok színtézisében, a zsírraktározás és étvágy szabályozásában, az RNS és DNS  felépítésében, az oxigén szállításában.

Az elágazó láncú aminosavak sportolói szempontból a legfontosabb aminosavak közé tartoznak. Megterhelő edzések folytán a szervezet szénhidrát készleteinek kimerülésével szervezetünk alaninból, az un. glukóz-alanin cikluson keresztül, képes szénhidrát hiányában is glukózt szintetizálni és így energiát nyerni. Ennek nyomán a dolgozó izomból felszabaduló aminosavak mintegy fele alanin. Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k pedig az alanin szintézis prekurzoraiként lépnek a folyamatban. A három aminosav közül is kiemelt a leucin, mely szerkezetéből adódóan két- háromszor nagyobb mennyiségben használódhat fel, mint a valin és az izoleucin.

A termék ízesítetlen változatban érhető el .

Adagolás: Keverjen össze naponta 1-4 adag (5-20g) BCAA 2-1-1 port, adagonként 300 ml vízzel és fogyassza közvetlenül edzés előtt, illetve a nap során bármikor alkalmazható a készítmény.

Összetétel: 

Energy 85kJ/20kcal
Protein 5g
Carbohydrates 0g
Fat 0g
BCAA 5g
amelyből
L-leucine 2500mg
L-isoleucine 1250mg
L-valine 1250mg

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!