Zoomad CARETAKER BCAA 10:1:1 480g - Twister berries

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

11.900 Ft
(bruttó ár)

A Zoomad Labs® Caretaker® egy olyan formula, amely az izomtömeg regenerálására, felépítésére és fenntartására szolgál.

Több mint 6 gramm azonnali BCCA 10:1:1 arányban adagonként! A Zoomads Labs® arról is híres, hogy a legjobb minőségű összetevőket tartalmazó formulákat használják igazán hatékony mennyiségben. Ennek a magas, 10:1:1 aránynak az az oka, hogy a leucin fontos szerepet játszik a tiszta izomtömegünk fenntartásában és szabályozásában, a leginkább felelős az új izom létrehozásához szükséges MTOR útvonal aktiválásáért. A Caretaker® nagyszerű antikatabolikus hatással rendelkezik, mivel a leucin gyakorlatilag 5%-a átalakul HMB-vé, de adagonként 3,5 g Gultamine Kyowa Quality®-t is hozzáadtak, hogy tovább fokozzák az antikatabolikus hatást, amely már önmagában is megvan a 10:1:1 aránynak köszönhetően. 

Egy jó, őrült módban végzett edzés során a plazma leucin koncentrációjának csökkentésével oxidáljuk a fehérjeszerkezeteket, hogy energiát nyerjünk, ezért létfontosságú a regenerálódás és az izomépítés serkentése edzés közben és után, jó minőségű BCAA-kkal és hozzáadott leucinne. Tartalmaz 1 g citrullint adagonként, hogy javítsa a felszívódást és fokozza a készítményben lévő többi aminosav aktivitását, köszönhetően annak, hogy a vérben L-argininné alakul.

A Caretaker® más néven Guardian vigyázni fog legveteránabb sportolóinkra, a leucin szintje az életkor előrehaladtával változik, és ennek következtében az izomtömeg fokozatos csökkenése (szarkopénia) figyelhető meg.. ezért fejlesztették ki a Guardian BCAA-t, hogy gondoskodjon arról, hogy hosszú éveken át a lehető legnagyobb teljesítménnyel folytathassuk az edzéseket.

Tartalmaz 14 g aminosavat adagonként: 6,6 g 10:1:1 instant BCAA, 3,3 g glutamin, 3,3 g L-lizin, L-alanin, taurin, L-glicin, 1 g citrullin és elektrolit keverék a hidratációért edzés közben és után, amelyre mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy továbbra is igazi „állatokként” együnk vasakat… :) 

Javasolt felhasználás: 1 adagot (16g) keverjük el 200ml vízzel és lehetőség szerint edzés előtt fogyasszuk el.

Összetevők: Aminosav kompley (BCAA 10:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucin, L-valin), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), elektrolit mix (kálium klorid (52,45%), nátrium klorid (26,74%), magnézium oxid (60,3%), ízesítés (E102, E110), csomósodásgátló (szilikon dioxid), édesítő (szukralóz), b6 vitamin (pyridoxine hydrochlorid)

Tápanyagtáblázat

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!