Stacker2 Joint Fit - 300g - orange lemonade

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.490 Ft
(bruttó ár)

Adagolás: egy adag (10 gr) 250 ml vízben feloldva. Napi 2x fogyasztandó.

 

A Joint Fit egy egyedülálló összetételű készítmény, amely legalább 10 hatóanyagot tartalmaz. Izületek, porcok és csontok helyreállításához. Az Joint Fit egy prémium táplálékkiegészítő, amely aktívan javítja az izületi fájók egészségét. Ez az egyik legteljesebb, nagy dózisú közös támogató termék.

Glükózamin-szulfát: A glükózamin olyan fehérje, amely a porcunkban fordul elő, és az ízületekben a kenőanyag részét képezi. Ez (végső soron) a proteoglikánok építőköve. Az életkor vagy az intenzív edzés miatt a test nem képes elegendő mennyiségű saját glükózamint előállítani.

MSM (metil-szulfonil-metán): A porc kénben gazdag szövet. A térd- és ízületi problémákat vizsgáló tanulmányokban az MSM - szintén kénben gazdag - a kontrollcsoporthoz képest jelentős javulást eredményezett három hónap alatt.

Kondroitin-szulfát: A korábban említett glükózaminhoz hasonlóan a kondroitin a glikozaminoglikánok építőköve is. Az elmélet az, hogy a glükózamin és a kondroitin kontrollált bevétele gyorsabban érheti el a kívánt eredményt (mindkét összetevő megerősíti a másik hatását).

Kollagén és foszfor: A kollagén és a foszfor kombinációja, kiegészítésként figyelembe véve, segít csökkenteni az ízületi gyulladást és sportsérülést szenvedő emberek ízületi fájdalmait. Ez valószínűleg azért van, mert ez a kombináció szerepet játszik az ízületek porcjainak helyreállításában, és mivel különösen a foszfor segíti az erős csontok fenntartását.

Kalcium: A kalcium ásványi anyag, amely a csontok és ízületek felépítéséhez és fenntartásához szükséges. A kalcium az idegek és az izmok hatékony működéséhez, valamint más ásványi anyagok (például nátrium, kálium és magnézium) sejtekbe történő szállításához is szükséges.

C-vitamin: Ez a kombináció előnyös a porc és a vázrendszer számára. Segít fenntartani az erős csontokat és az összes szövetet, amelyek a testünknek felépítést és szilárdságot biztosítanak. 

D-vitamin: Alapvető fontosságú az izmok, a csontok és az ízületek fejlődéséhez és fenntartásához. A D-vitamin elősegíti a kalcium felszívódását a csontokban.

 

 

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!