Swanson Triple Magnesium Complex - 400mg - 100 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

3.290 Ft
(bruttó ár)

MAGAS HATÉKONYSÁGÚ MAGNÉZIUM

A Magnézium elengedhetetlen az izmok és a csontok erősségéhez, a szív- és érrendszer egészségéhez és az idegrendszer működéséhez.
•    Támogatja az izmok és a csontok erősségét, a szív-és érrendszer egészségét és az idegrendszer működését*
•    Magnézium-oxidot, citrátot és aszpartátot tartalmaz a maximális biológiai hasznosulás érdekében

A Swanson Triple Magnesium Complex három különböző magnéziumforrást tartalmaz az optimális biológiai hasznosulás elősegítése érdekében. A magnézium elengedhetetlen az izmok és a csontok erősségéhez, a szív- és érrendszer egészségéhez és az idegrendszer működéséhez.* Egy kapszula 400 mg magnéziumot tartalmaz.

ADAGOLÁS
Egy kapszula naponta, vízzel bevéve.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KISZERELÉS 100 Kapszula
KONDÍCIÓ  Agy és Memória támogatás, Csontok egészsége, Egészséges alvás, Jó közérzet & hangulat,
 Menopauza támogatás, Menstruációs kellemetlenségek enyhítése
NEM     Mindkét nem számára
ÉLETKOR     Felnőtteknek
TERMÉKFORMA   Kapszula
EGYÉB TULAJDONSÁG Koffeinmentes/Stimulásmentes, Vasmentes
GYÁRTÓ     Swanson

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.
    
  
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!