Applied Nutrition MCT olaj 490 ml

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.550 Ft
(bruttó ár)

Az Applied Nutrition MCT olaja közepes láncú trigliceridek növényi eredetű és fenntartható eredetű komplexe.
   
  

MCT olaj
Közepes láncú trigliceridek
490ml | 35 adag

Táplálék kiegészítő
Az Applied Nutrition MCT olaja közepes láncú trigliceridek növényi eredetű és fenntartható eredetű komplexe.

FŐBB ELŐNYÖK
- Alternatív energiaforrás
- Könnyen felszívódó MCT-k
- Vegánbarát
- Halal tanúsított termék

JAVASOLT HASZNÁLAT
Naponta 1-3 alkalommal vegyen be 1 adagot (1 evőkanál vagy fél kupak), lehetőleg étellel.

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolási méret: 1 (14 g) - Adagok palackonként: 35

ÖSSZETEVŐK
Pálmaolaj (100% közepes láncú zsírsavat tartalmaz) fenntartható forrásból.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi problémája van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután véletlenszerű tesztelésnek vetik alá egy ISO 22000 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók biztonságosan használhatják őket.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!