Applied Nutrition Shaker

Rövid leírás

700 ml

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

2.540 Ft
(bruttó ár)

Az Applied Nutrition shaker tökéletesen keveri a fehérje turmixokat, mint például a Critical Mass, vagy akár más vízalapú étrend-kiegészítőket, például edzés előtti termékek, például az ABE vagy a New Pump 3G.

 

Az Applied Nutrition shaker tökéletesen keveri a fehérje turmixokat, mint például a Critical Mass, vagy akár más vízalapú kiegészítőket, például edzés előtti termékeket, például az ABE vagy a New Pump 3G.
A shaker 700 ml-es kapacitással rendelkezik az Applied Nutrition márkanévvel és az egyedi kék felső résszel. A shakert hálós rácsbetéttel, tetején csavarral, klipfedéllel és szivárgásmentes kivitelben készítjük. A shaker kialakítása egyszerű és ergonomikus, a könnyű kialakítás miatt tökéletes a konditermében. A fedél nagy kifolyóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vegyes termék könnyű és gyors fogyasztását.
A shakert a világ vezető gyártója, a németországi Buchsteiner gyártja. Ez egy eredeti MixMaster shaker, így kiváló minőségű termék, és 100% mosogatógépben mosható.
Az Applied Nutrition shaker tökéletes a sima keverés létrehozásához és a csomók eltávolításához. Mértékegységekkel is rendelkezik a shaker oldalán, 100–700 ml-ig 100 ml-es lépésekben a pontosság érdekében.

FIGYELEM: Ne használja a shakert forró vagy meleg folyadékkal. A forró folyadékok lezárt tartályban való rázása túlnyomás okozhat, és a tartalom kinyitásakor a tartalom kifröccsenhet.
 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!