Applied Nutrition Creatine Monohydrate - 250g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.190 Ft
(bruttó ár)

Applied Nutrition - Creatine Monohidrate

 

A Creatine Monohydrate egy ultra mikronizált kreatin-monohidrát, mely biztosítja a tisztaságát és kiváló felszívódó képességét. Támogatja az izomtömeg kialakulását és részt vesz az izmok gyors regenerációjában. Hatékony az energia pótlásában, valamint támogatja a fizikai és az erőteljesítményt.

     

A Creatine Monohydrate egy ultra mikronizált kreatin-monohidrát, mely biztosítja a termék minőségét, tisztaságát és kiváló felszívódó képességét. A kreatin-monohidrát a kreatin legelterjedtebb formája, mely támogatja az izomtömeg növekedését, hozzásegít az izomsejtek térfogatának megnövekedéséhez, és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat is. További jótékony tulajdonsága, hogy hatékonyan pótolja a szükséges energiát, aminek köszönhetően az edzéseken képes leszel a maximális teljesítményt nyújtani. Emellett maga a Creatine Monohydrate termék támogatja a fizikai és erőteljesítményt is a magas intenzitású edzések során.

A Creatine Monohydrate és előnyei

  • ultra mikronizált kreatin-monohidrát
  • kiváló feloldóképesség
  • támogatja az izomtömeg növekedését
  • támogatja a fizikai és erőteljesítményt
  • támogatja a regenerációt
  • Sportolók számára tesztelve
  • Halal tanúsított termék

Összetétel

  • 100 % kreatin-monohidrát

Javasolt használat

Tegyél 5 g kreatin-monohidrátot a vízbe, egy shaker segítségével keverd el, és már fogyaszthatod is. Fogyaszd napi 1 – 2 alkalommal ehetőleg közvetlenül edzés előtt és után. 8 hét folyamatos használat után tartson 1 hét szünetet, és kezdje újra a ciklust.

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolás: 1 adagolókanál (5 g)
Adag: 50

Adagonként
Mikronizált kreatin-monohidrát 5000 mg
 

ÖSSZETEVŐK
100% mikronizált kreatin-monohidrát.

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!