Applied Nutrition Creatine Monohydrate - 250g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.190 Ft
(bruttó ár)

Növelje a fizikai teljesítőképességet
A kreatin-monohidrát alkalmas mindazoknak, akik hosszabb vagy nagy intenzitású edzésben vesznek részt, és javítani akarják a fizikai teljesítőképességet.

     

Kreatin-monohidrát
Mikronizált
250g | 50 adag

A kreatin-monohidrát alkalmas mindazoknak, akik hosszabb vagy magas intenzitású edzésben vesznek részt, és javítani akarják a fizikai teljesítőképességet. Az Applied Nutrition kreatinja biztosítja a rendelkezésre álló legtisztább, legkönnyebben felszívódó kreatin-monohidrát formulát. Tanulmányok szerint a kreatinszint növekedése késlelteti a fáradtság kialakulását, növeli az izomsejtek energiacseréjét és javítja a test általános teljesítőképességét.

FŐBB ELŐNYÖK
- A kreatin-monohidrát növeli a fizikai teljesítőképességet rövid távú, nagy intenzitású testmozgás egymást követő szakaszaiban
- Könnyen keverhető vízben
- Sportolók számára tesztelve
- Halal tanúsított termék

JAVASOLT HASZNÁLAT
Adjon 1 adagot (5g) a vízhez, rázza össze és fogyassza el. Használja naponta 1-2 alkalommal, lehetőleg közvetlenül edzés előtt és után. 8 hét folyamatos használat után tartson 1 hét szünetet, és kezdje újra a ciklust.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolás: 1 adagolókanál (5 g)
Adag: 50

Adagonként
Mikronizált kreatin-monohidrát 5000 mg
 

ÖSSZETEVŐK
100% mikronizált kreatin-monohidrát.

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!