Applied Nutrition Pump 3G - Zero Stimulant 375g - fruit burst (stimuláns mentes edzés előtti formula)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

8.990 Ft
(bruttó ár)

Új generációs

A Pump 3G Zero a Pump 3G minden eddiginél koncentráltabb, stimulánsmentes változata, amely a legnépszerűbb és legkutatottabb összetevők sokaságával van ellátva az összpontosítás és a teljesítmény javítása érdekében.

              

Pump 3G - Zero Stimulant 375g

Edzés előtt • Next Generation

375g | 50 adagolókanál

5g cititrulin | 3g AAKG | 3g kreatin | 2g béta-alanin

A Pump 3G Zero a Pump 3G minden eddiginél koncentráltabb, stimulánsmentes változata, amely a legnépszerűbb és legkutatottabb összetevők sokaságával van ellátva az összpontosítás és a teljesítmény javítása érdekében. A Pump 3G Zero úgy lett megalkotva, hogy a PUMP FACTOR-t a fejlesztés minden szakaszában prioritásként kezelték a nyereség maximalizálása érdekében, erős stimuláns dózis nélkül.

FŐBB ELŐNYÖK
- ZERO Stimulant - Tökéletes a késő esti edzésekhez
- A kreatin-monohidrát növeli a fizikai teljesítőképességet rövid távú, nagy intenzitású testmozgás egymást követő szakaszaiban
- A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez
- Sportolók számára tesztelve
- Halal tanúsított termék

JAVASOLT HASZNÁLAT
Keverjen össze egy adag 15 g-ot (2 adagolókanál) 200 ml hideg vízzel 30 perccel a testmozgás előtt, és azonnal fogyassza el.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ

ÖSSZETEVŐK
(Fruit Burst)
Citrullin-malát 2: 1, arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), kreatin-monohidrát, béta-alanin, természetes aroma, savtartalom-szabályozók (citromsav, nátrium-bikarbonát), L-theanin, szilícium-dioxid, kalcium-szilikát, B3-vitamin (nikotinamid), BioPerine ® (fekete bors kivonat), édesítőszer (szukralóz), AstraGin® (Astragalus és Panax notoginseng kivonat), természetes szín (céklavörös), B12-vitamin (cianokobalamin).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a termékben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!