GN Laboratories - GABA por - 120g - 40 adag

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

6.190 Ft 5.490 Ft
(bruttó ár)

GN Laboratories GABA por

Jobb alvásminőség, fokozza az izomépítést segítő hormontermelést, támogatja a gyorsabb felépülést a nagyobb izomnövekedés érdekében!
 

Termékjellemzők

 • Akár 600%-kal növeli az izomépítő hormonok szekrécióját
 • Javítja az alvás minőségét
 • Felgyorsítja az edzés utáni regenerációt
 • Elősegíti az izomtömeg növekedését
 • Csökkenti a stresszt és a kortizol szintet
 • Csökkenti a fájdalomra való érzékenységet és növeli a fájdalomtűrő képességet
 • 100%-ban természetes nyugtató és relaxáló szer
 • Mikronizált por az optimális oldhatóság érdekében
 • Laboratóriumban tesztelték, hogy biztosítsák a 100%-os tisztaságot

Mi az a GABA?

A GABA egy mozaikszó, ami a gamma-aminovajsav rövidítése, egy nem esszenciális aminosav, amely az emberi szervezetben glutaminból szintetizálható. A GABA a legfontosabb gátló neurotranszmitter az emberi agyban. Nyugtató és ellazító hatását a benzodiazepin receptorokkal (más néven GABA-receptorokkal) való kölcsönhatásban fejti ki, amelyek gátolják a jelátvitelt az idegvégződéseken. A GABA olyan, mint a tested saját nyugtatója, ha úgy tetszik; természetes nyugtató, amelynek termelése az életkorral csökken, és amelynek ciklikus felszabadulását megzavarhatják a szintetikus nyugtatók és altatók, amelyek hatását az agyban utánozzák.

Melyek a GABA előnyei a sportolók számára?

 • Jobb alvásminőség és regeneráció
 • Nyugtató hatása miatt a GABA segít elaludni.
 • Elősegíti a mélyebb és regenerálóbb alvást. És mivel az izmok nem edzés közben nőnek, hanem egy kemény edzés utáni pihenőidőben és alvás közben, az alvás minőségének javulása felgyorsítja és elősegíti az izomméret és az erő növekedését.
 • A gyors regenerációnak köszönhetően gyakrabban edzhet anélkül, hogy a túledzés veszélye fenyegetné! Az edzésgyakoriság növelése viszont további izomnövekedési stimulusokat fog eredményezni, és így egy teljesen más szintre emeli az edzés hatásfokát.

Csökkentett stressz és kortizolszint

A kortizol a szervezet természetes stresszhormonja. Mind a fizikai, mind a mentális stressz hatására kiválasztódik, és erősen katabolikus tulajdonságokkal rendelkezik. Növeli az izom lebomlását és gátolja a fehérje felhalmozódását az izomban, és ezáltal egy általános katabolikus endokrin környezetet hoz létre, amely csökkenti, ha nem teljesen meggátolja az izom- és erőnövekedést.

Itt lépnek életbe a GABA nyugtató hatásai. Meggátolja a kortizol kiválasztását, amely válasz lehet mind fizikai, mind mentális stresszorokra. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezet visszatérjen egy anabolikusabb állapotba, abban maradjon, és elősegíti az ideális hormonális környezet kialakulását, amely elősegíti a sovány izomtömeg felhalmozódását. Végül még a legerősebb anabolikus szteroidok páratlan hatékonysága is nagymértékben függ attól, hogy képesek-e elnyomni a kortizol katabolikus hatásait; egy tény, amely megmutatja, milyen erős a GABA kortizol-szuppresszív hatása valójában.

Az izomépítő hormonok fokozott szekréciója és felgyorsult izomnövekedés
Kimutatták, hogy a GABA lefekvés előtti bevétele akár 600%-kal növeli az izomépítő hormonok endogén termelését. Elősegíti a sovány izomszövet felhalmozódását, felgyorsítja az erőnövekedést és lerövidíti az edzések utáni felépülési időt.
A vázizmokra kifejtett anabolikus hatásai mellett az endogén izomépítő hormonokról kimutatták, hogy fokozzák a zsírégetést, így fejtik ki azt a nagyon keresett feszesítő hatást, amely olyan határozott megjelenést kölcsönöz izmainak, amelyre mindenki vágyik. Ezenkívül úgy tűnik, hogy a GABA természetes fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy csökkenti az edzés által kiváltott fájdalmakat, növeli az általános fájdalomtűrő képességét, és lehetővé teszi, hogy minden eddiginél keményebben és intenzívebben edzenek.

Mi különbözteti meg a GN Laboratories GABA-ját a piacon lévő többi GABA-terméktől?

Mint minden termékünk, a GABA termékünk is csak a legjobb minőségű, laboratóriumban tesztelt összetevőket tartalmazza. Ha a GN Laboratories GABA port választotta, biztos lehet benne, hogy olyan gyógyszerészeti minőségű terméket vásárol, amely 100%-ban tiszta és mentes minden szennyeződéstől. Annak ellenére, hogy alapanyagainkat csak a legnevesebb gyártóktól szerezzük be, a GABA minden egyes tételét laborvizsgálattal fogjuk elenőrizni, mielőtt az értékesítésre kerül – ennyivel tartozunk vásárlóinknak. Más gyártók GABA termékeivel ellentétben a GN Laboratories GABA por 100%-ban mikronizált. Ez biztosítja az optimális oldhatóságot, ami szükséges előfeltétele az optimális biológiai hozzáférhetőségnek és az emberi szervezetben történő felszívódásnak. A nem megfelelően oldódó GABA-porok egyszerűen ismét kiválasztódnak.

Útmutató a GN Gaba por felhasználásához 

Keverjen el 1 adagolókanál (3g) GABA port 4 uncia vízzel (120ml) vagy gyümölcslével körülbelül 30 perccel lefekvés előtt. Laktóz és gluténmentes!

Tápanyagtáblázat

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!