Ronnie Coleman Yeah Buddy (extrém edzés előtti formula) - 270g - cherry limeade

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

9.320 Ft 8.990 Ft
(bruttó ár)

Ronnie Coleman Edzés előtti formula - YEAH BUDDY

 

 

A NYOLCSZOROS MR. OLYMPIA RONNIE COLEMAN nevéhez méltán hű extrém dózisokat tartalmazó edzés előtti energia és nitrogén oxid fokozó legfőbb erényei:

  • 1g L-Citruline 
  • 500mg Agmass™
  • Extreme Energia a 420mg-os gyors és elnyújtott hatású koffein mátrix által*
  • Intenzívebb fókuszáltság*
  • 50mg TeaCrine®
  • 2g CarnoSyn®
  • Beta-Alinine
  • elég csak egy mérőkanállal!

Felszhasználási javaslat: Fogyassz 1 adagot edzés előtt 30 perccel! Ne lépd túl az ajánlott adagot!


 

 

 

 

Figyelmeztetések: GYERMEKEKTŐL ELZÁRNI.18 év feletti személyek számára készült. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Koffeint tartalmaz. Ne fogyasszon más forrásokból származó szinefrint vagy koffeint, beleértve, a kávét, teát, kólát és más étrend-kiegészítőket vagy fenilefrint vagy koffeint tartalmazó gyógyszereket. Ne használja 12 hétnél tovább. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha terhes vagy szoptat, vagy ha gyógyszert szed, beleértve, de nem kizárólag, MAO-gátlókat, antidepresszánsokat, aszpirint, NSAID-okat vagy fenilefrint, efedrint, pszeudoefedrint vagy más stimulánsokat tartalmazó termékeket. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha egészségügyi problémája van, beleértve, szív-, máj-, vese- vagy pajzsmirigy-betegségeket, pszichiátriai vagy epilepsziás rendellenességeket, vizelési nehézségeket, cukorbetegséget, magas vérnyomást, szívritmuszavart, visszatérő fejfájást, megnagyobbodott prosztatát. vagy glaukóma. 2 héttel a műtét előtt hagyja abba, vagy ha gyors szívverést, szédülést, súlyos fejfájást vagy légszomjat tapasztal. Tárolja hűvös, száraz helyen. Óvja a hőtől, a fénytől és a nedvességtől.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!