Sunwarrior Supergreens - 225g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

11.900 Ft
(bruttó ár)

SUNWARRIOR - PLANT BASED ORMUS SUPERGREENS - FROM RAW JUICE - 225 G

Kiszerelés: 225 g

2 milliárd probiotikum - a zöldjeinkben lévő probiotikumokat magukban a zöldekben tenyésztjük, nem utólag adjuk hozzá!

Az Ormus SuperGreens növényeinket érintetlen, termékeny, ősi vulkanikus alföldön termesztik. Az ősi Nílus folyópartjaihoz hasonlóan a régió magas hegyi folyója folyamatosan feltölti őket.

Szabadalmaztatott hidegen szárító rendszerünk megvédi a hőérzékeny bioaktív összetevőket és fitonutrienseket, így egy élő, nyers és biológiailag elérhető szuperélelmiszert hozva létre. Ez az eljárás megőrzi az illóolajok, enzimek, vitaminok és ásványi anyagok finom egyensúlyát a természetben. Rendkívül magas a szuperoxid-dizmutáz, egy öregedésgátló, hosszú élettartamot biztosító enzim tartalma. Minden tápanyag biológiailag jobban hozzáférhetővé válik, miközben az emésztőrendszer jótékony, természetes flóráját és faunáját építik és táplálják. Az ormus elemek egyatomos ásványok, amelyeket a természet a vulkanikus talajban és a primitív tengerfenékben véd. Az Ormus-t az ókori egyiptomiak "az istenek táplálékának" nevezték. Elismert rezgési tulajdonságai miatt, hogy méregteleníti és táplálja a tobozmirigyet. Az "élet esszenciájaként" is ismert.

Adagolás: Keverjen össze 1 kanálnyit vagy turmixolja össze 3dl kedvenc italával  (friss gyümölcslevek nagyszerűen működnek, vagy adja hozzá kedvenc diótejéhez vagy turmixához).

 
 
 
 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!