Applied Nutrition - Probiotikum - 60 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

6.490 Ft
(bruttó ár)

Applied Nutrition - Probiotikum – Tovább fejlesztett Formula

 

60 KAPSZULA | 57G | 30 ADAG

A Probiotikus Advanced Multi-Strain Formulánk adagonként 10 milliárd CFU-t tartalmaz, ami elősegíti az optimális bélrendszer egészségét, védi az immunrendszert és segít a szervezet egészséges egyensúlyának fenntartásában.

Főbb előnyök

  • Minden adag 10 milliárd CFU-t (kolóniaképző egységet) tartalmaz
  • Élő baktériumok az egészséges emésztés támogatásáért
  • Támogatja a gyomor-bélrendszer egészségét
  • Erősíti az immunrendszer egészségét
  • Elősegíti az egészséges testsúlykezelést
  • 100% Vegán Halal minősítésű termék

Javasolt használat

Naponta 2 kapszulát vegyen be.

Tápanyag táblázat

Összetevők

Baktériumtörzsek (Saccharomyces Boulardii, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnosus, Streptococcus Thermophilus (), AMC, Biflorides, Lactobacillus Plantarum, Riculdobacterium-Bifidofibaktérium Breacruum, Bifidofidobacterium Breacru ), szilícium-dioxid, magnézium-sztearát (csomósodásgátló)

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!