Applied Nutrition Máriatövis 90 tabletta (90 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.990 Ft
(bruttó ár)

Vitality Range

Hagyományos növényi gyógyszer, amelyet az ételek és italok alkalmi túlzott fogyasztásával járó tünetek, például emésztési zavarok és gyomorrontások esetén alkalmaznak.

     

Máriatövis

90 tabletta | 90g | 90 adag

Hagyományos növényi gyógyszer, amelyet az ételek és italok alkalmi túlzott fogyasztásával járó tünetek, például emésztési zavarok és gyomorrontások esetén alkalmaznak.

FŐBB ELŐNYÖK
-    Népszerű, hatékony gyógynövény
-    Segít enyhíteni az emésztési zavarokat és a gyomorrontást
-    Halal tanúsított termék
-    Nagy ár-érték arány - 300 mg tabletta

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
Naponta 1-2 tablettát vegyen be étkezés közben
Adagolási méret: 1-2 tabletta
Adagok kdobozonként: 90

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Ez a termék hagyományos növényi gyógymódnak minősül. Ezért a táplálkozási információk nem alkalmazhatók.

ÖSSZETEVŐK
Minden filmtabletta 300 mg mária tövis gyümölcsből (Silybum marianum (L.) Gaertner) származó standardizált kivonatot (száraz kivonatként) tartalmaz (7200mg - 8100mg máriatövis gyümölccsel egyenértékű), ami 174mg szilimarinnak felel meg, szilibininként számítva. Extrakciós oldószer: 95 térfogat% aceton.

NEM TARTALMAZ: cukor, só, élesztő, búza, szója, glutén és tejtermékek, és mesterséges tartósítószerek, aromák vagy színek használata nélkül készülnek.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi állapota van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
A termék minden egyes tételét ellenőrzött program keretében tesztelik tiltott anyagok tekintetében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!