Applied Nutrition Máriatövis 90 tabletta (90 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.990 Ft
(bruttó ár)

Applied Nutrition - Máriatövis

 

A Máriatövis egy tablettás kiszerelésű növényi kivonat, melyet az azonos nevű növényből nyernek ki. Számos aktív összetevőt tartalmaz, amelyeket közös néven szilimarinnak nevezünk. Ez egy népszerű szer a népi gyógyászatban az emésztési, máj- és epeproblémák kezelésére.

     

Máriatövis - 300 mg máriatövis magkivonatot tartalmazó tabletta   

 

A Máriatövis a Silybum Marianum vagy máriatövis növény 300 mg-nyi standardizált kivonatát tartalmazza. A növény magja szilibin, szilidianin és szilikrisztin aktív összetevőket tartalmazza. Ezeket a növényi antioxidánsokat együttesen szilimarinnak hívják. A máriatövis népszerű gyógynövény a népi gyógyászatban, ahol az emésztési és májprobélmákat, valamint a gyomorrontást kezelték vele. A szilimarinon kívül flavonoidokat, valamint C- és K-vitamint is tartalmaz. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.                  

A Máriatövis előnyei

  • 300 mg máriatövis kivonatot tartalmaz 
  • hozzájárul az emésztőrendszer egészségéhez
  • szilimarin nevű aktív összetevőt tartalmaz 
  • vegánok is fogyaszthatják       

Összetevők

Egy filmtabletta a máriatövis mag (Silybum Marianum L. Gaertner) 300 mg-nyi standardizált kivonatát (száraz kivonatként) tartalmazza (7200-8100 mg máriatövis magnak felel meg), amely 174 mg szilibininként számolt szilimarint jelent. Kivonó oldószer: 95 v/v % aceton.

Javasolt fogyasztás

Napi 1-2 tabletta étkezés közben. A csomag 90 tablettát tartalmaz.

Tápérték táblázat

Tápérték

1 tabletta

Máriatövis  (Silybum Marianum L. Gaertner)         

                       300 mg                       

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!