Docror's Best - Q10 Ubiquinol KANEKA (50mg) - 90 lágyzselatin kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.990 Ft
(bruttó ár)

Q10 Ubikinol - 50mg

 

A szervezetünkben a Q10 mintegy 96%-a redukált állapotú aktív ubikinol formában van jelen és csak a maradék az oxidált állapotú "kiégett" ubikinon. Az Ubikinol (KANEKA’S QH®) (CoQ10-H2) 8-szor hatékonyabb, mint az ubikinon (CoQ10), a mértékadó bioaktivitási elemzések szerint.

Kaneka QH ™ a világelső és egyetlen ubiquinolja, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom. 

Előnyök

  • A Doctor's Best Ubiquinol Kaneka QH® támogatja az egészséges szívműködést a mitokondriumok támogatásával fokozza a sejtek energia termelését.  *
  • Az Ubiquinol, a redukált koenzim Q10 (CoQ10-H2)), jobb felszívódással rendelkezik az oxidált (hagyományos) Q10-el (Ubikinon) szemben. Azon személyeknek hasznos, akiknek ezen tápanyag felszívódása nehézkes. *
  • Mindkét hatóanyag azaz az ubiquinol (CoQ10-H2) és az ubikinon (CoQ10) metabolikusan aktívak, és egymással felcserélhetők a szervezetben az igények szerint.
  • A CoQ10 szintje természetes csökkenést mutathat 40 éves kor felett a szervezetben. A sztatin gyógyszerek is kiüríthetik a szervezet CoQ10 szintjét.
  • GMO-mentes
  • Habár az ubikinon (oxidált koenzim Q10) és ubiquinol (redukált Q10 koenzim) állandó arányban találhatóak meg a szevezetben, a majdnem teljes koenzim Q10 tartalmat az ubiquinol adja. Valójában, amikor ubikinon szájon át szed valaki, akkor az gyorsan átalakul ubiquinollá. Az ubiquinol erős antioxidánsként működik az emberekben, beleértve az érrendszerrt is. A Q10 koenzim molekula megtalálhatók az összes sejtmembránban. Úgy tűnik, együttműködik mind az E-vitaminnal és a C-vitaminnal, antioxidánsként az egész szervezetben.
  • Emelei a sejszintű energia termelést

Koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag ami az emberi szervezetben is megtalálható. Szükséges az élethez, a CoQ10 sejtszinten működik mégpedig a mitokondriumokban ATP-t termel. (7,8) CoQ10 alapvetően szükséges láncszem az “elektron transzport láncban,” ami a végső lépés a sejten belüli ATP termelésben. Amennyiben a Q10-ből elegendő mennyiség áll rendelkezésre, a sejtek optimálisan működnek.

Előnyösebb mint a hagyományos Q10

A szervezetünkben a Q10 mintegy 96%-a redukált állapotú aktív ubikinol formában van jelen és csak a maradék az oxidált állapotú "kiégett" ubikinon, amelyet először fedeztek fel (1957 körül) és tettek közismertté. A koenzim Q10 (röviden: CoQ10 vagy csak Q10) megjelölést még manapság is használják mindkét redox állapotra, pedig célszerű volna a pontosító megkülönböztetés, hiszen a hatásait tekintve a kettő teljesen ellentétes, mint a tűz és víz (vagy mint a sav és a lúg). A két névnek (magyarban) csak az utolsó betűje különbözik, de az egyik redukáló, a másik (pont ellenkezőleg) oxidáló hatású. A étrend-kiegészítő tablettaként pedig az ubikinol 8-szor hatékonyabb, mint az ubikinon, a mértékadó bioaktivitási elemzések szerint.

 

Napi adag

1 kapszula fogyasztása étkezés közben.

Tápanyagtáblázat

Egyéb összetevő: extraszűz olivaolaj, zselatin, MCT (közepes-láncú triglicerid), glicerin, napraforgó-lecitin, méhviasz, rozmaring kivonat.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!