Doctor's Best - magas felszívódású Koenzim Q10 100mg - 120 lágyzselatin kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.900 Ft
(bruttó ár)

Magas felszívódású CoQ10

A kimagasló felszívódású, koenzim Q10 Bioperine összetevővel támogatja a szív funkciót és ellátja a sejteket energiával, a bioperine feketeborsból kivont gyógynövény összetevő - kutatások alapján 32%-al növeli- segíti a Q10 felszívódását a béltraktusban. A termék igazoltan USP (United States Pharmacopeia) minőségű termék, emellett kiváló ár-érték arányt biztosít.

Előnyök

  • Emeli a sejtszintű energia termelést

  • Koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag ami az emberi szervezetben is megtalálható. Szükséges az élethez, a CoQ10 sejtszinten működik mégpedig a mitokondriumokban ATP-t termel.*1,2 CoQ10 alapvetően szükséges láncszem az “elektron transzport láncban,” ami a végső lépés a sejten belüli ATP termelésben. Amennyiben a Q10-ből elegendő mennyiség áll rendelkezésre, a sejtek optimálisan működnek.

  • Erősíti és védi a szívet: A szív a legkeményebben működő izomzat a szervezetben. A magas energia szükségletnek köszönhetően szüksége van a folyamatos Q10 ellátásra. A legmagasabb Q10 koncentráció a szívben található. (a szívizomzat sejtjei nagyszámú mitokondriumot tartalmaz). Számos klinikai vizsgálat kimutatta a szignifikáns fejlődést a szívfunkciókban a Q10 szedésének köszönhetően.

  • Segíti az immun funkciót: Amikor az immunrendszerünk harcol értünk, sejtjeinknek nagymennyiségű energiára van szüksége a védekezés miatt. CoQ10 szolgáltatja az energiát. Kísérleti kutatások állatokon kimutatta, hogy a CoQ10 kibővíti az immunválaszokat.

  • Antioxidáns tulajdonság: CoQ10 széleskörű antioxidáns. CoQ10 jobban véd az oxidációval szemben mint az E vitamin, stabilizálja a membránokat ezáltal véd a szabadgyökök ellen.

  • Előnyös az ínyre: Számos kutatás igazolta, hogy CoQ10 támogatja az ínyszövetet. Számos dupla-vak teszt vizsgálatban a CoQ10 szedése szignifikáns fejlődést mutatott a kísérleti eredményekben.

  • Számos klinikai előny: Kutatások és vizsgálati eredmények igazolják, a CoQ10 pozitív hatását a szív és kardiovaszkuláris rendszerre, immunrendszerre, sejtenergia termelésre, májfunkcióra, idegekre és izomzatra gyakorolt pozitív hatását.

  • CoQ10 — E vitamin partnere: Kutatások javasolják a CoQ10 E vitaminnal való kombinációját.

  • BioPerine® : BioPerine® természetes összetevő, fekete borsból vonják ki, ami segíti a felszívódást.* Elsődleges vizsgálatok bizonytották, hogy BioPerine®-el fogyazstott nutriensek felszívódás jobb volt. Mostani kutatásokban, (publikáció folyamatban), 5 mg BioPerine® fogyasztása 120 mg CoQ10-el naponta 32%-os növekedést eredményezett a CoQ10 felszívódásban 21 nappal később.

Napi adag: 1 kapszula fogyasztása étkezés közben, a maximális felszívódás érdekében zsírt is tartalmazó étellel célszerű bevenni.

Összetevők

DrB0183 CoQ10 (100mg) - 120 soft gels

USP (Amerikai Gyógyszerkönyv) Pharmaceutical Grade (gyógyszerészeti minőség). Fermented (Erjesztett).

Egyéb összetevő: extra szűz oliva olaj (GMO mentes), lágyzselatin kapszula ( zselatin, glicerin, tisztított víz), méhviasz, szója lecitin, rozmaring kivonat.

Nem tartalmaz glutént

 

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!