Swanson Cordyceps - 600mg - 120kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.990 Ft
(bruttó ár)

 

Tiszta, mélyrétegű micéliumkivonat, amely erőteljes, energiát fokozó hatással bírhat.

Az ókori kínai titok egyik változata.

Manapság egyre több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén jelentkező hatását, emiatt sok élsportoló is rendszeresen fogyasztja ezt a gombát.

Élesztő, penész és egyéb káros mikrobáktól mentes.

A Swanson Premium Cordyceps gomba-kiegészítő tiszta, mélyrétegű kivonat, amely élesztő-, penész- vagy egyéb potenciálisan káros mikrobáktól mentes. Az ókori kínai titok hatékony, modern változata, a cordyceps egy érdekes anyag, amely világszerte hírnevet és elismerést szerez, mint energiát javító, egészséget elősegítő tonik. A Cordycepst ma már olyan modern tenyésztési technikákkal állítják elő, amelyek elképesztő táplálkozási előnyeit végül a nyugati világ rendelkezésére bocsátották.

Adagolás: 2x2 kapszula fogyasztása ajánlott /nap vízzel

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A Cordyceps gombáknak már igen hosszú története van a távol-keleti gyógyászatban. A legkorábbi ismertté vált feljegyzések a 15. századból, Tibetből valók, amelyeket Zurkhar Nyamnyi Dorje készített és amelyben körvonalazza a Cordyceps sinensis afrodiziákumként való használatát. Annak ellenére, hogy gyakran emlegetik a kínai népi gyógyászatban e gombafajt, mégis igen kevés írásos forrás maradt fenn róla. Ezek közül az elsőnek Wang Ang Bencao baiyao 《本草備要》 (1694) c. művét tekintik. Igaz, hogy már Li Shizhen Bencao gangmu 《本草綱目》 (1578) c. művében található egy rövid leírás a havas(hegyi) selyemhernyóról (雪蠶), de máig nem tisztázott, hogy ez valóban a C. sinensis-ről szól-e.

Bár bizonyos állatkísérletek során sikerült kimutatni, hogy az előzetesen beadott kivonata e gombafajnak elősegíti bizonyos korábban alkalmazott gyógyászati eljárásoknak a sikerét, azonban embereken ugyanilyen hatást eddig még nem sikerült kimutatni. A gombafaj C. sinensis és C. militaris fajtáinak poliszacharid összetevői és az úgy nevezett cordicepin rák elleni hatást fejtett ki állatkísérletek alanyain. Néhány, egereken végzett kísérlet alapján készített tanulmány azt állítja, hogy a Cordyceps sinensis védi a csontvelőállományt és az emésztési rendszert a test radiológiai besugárzásának hatásaitól. Egy kísérlet során a Cordyceps sinensis bizonyos összetevőiről kiderült, hogy esetlegesen májvédő hatást képesek kifejteni. Egy másik egereken végzett kísérlet antidepresszáns hatást mutatott ki ugyanennek a gombafajnak a kivonatainak alkalmazása esetén.

Manapság egyre több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén jelentkező hatását, emiatt sok élsportoló is rendszeresen fogyasztja ezt a gombát.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!