Swanson Folic Acid (Folsav) 800mcg kapszula 250db

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

2.550 Ft
(bruttó ár)

Alapvető szerepet játszik a sejten belüli anyagcsere-folyamatokban, különös tekintettel a DNS láncot felépítő molekulák előállítására.

Swanson termék a szív és érrendszer egészségéért.
A folsav a B-vitamin-csoport tagjaként a szervezetnek létfontosságú vitaminok közé tartozik. Mérsékli a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Segít a vérszegénység megelőzésében, az egészséges bőr kialakításában. Fontos szerepet játszik a DNA és RNA felépítésében. Nélkülözhetetlen a csontvelőben levő vörös vérsejtek felépítésében, segíti az aminosavak anyagcseréjét, nélkülözhetetlen az egészséges sejtosztódáshoz.
Részt vesz a normál vérképzésben, hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez. 


250 db-os kapszula;

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula. 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!