Swanson Hair, Skin & Nails - 60 tabletta

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

2.590 Ft
(bruttó ár)

A kötőszövetek erősítésére ajántott legfontosabb hatóanyagok egy tablettában.


A Swanson haj, bőr, köröm komplex nagy mennyiségben tartalmaz MSM-et, mezei zsurlót, kolint, inozitolt és PABA-t (B10 vitamint). Segíthet a haj, bőr és a köröm megfelelő állapotának, szépségének fenntartásában. Ezt speciális összeállításának köszönheti. Szedését a normál multivitamin adagján felül javasoljuk.

Termékleírás

A Swanson haj, bőr, köröm komplex speciális összeállításának köszönhetően segíthet megőrizni a haj, bőr, köröm jó állapotát.

Összetétel

Tartalmaz többek között B10 vitamint, vagy más néven PABA-t, kolint, inozitolt, l-cysteint, mezei zsurlót és MSM-et.

 • A PABA-ról (para-amino-benzoésav) régebben azt tartották, hogy a B-vitaminok közé tartozik. Ma már tudjuk, hogy igazából egy aminosav és közvetlenül nem életfontosságú tápanyag, de bizonyos mikroorganizmusok (bélbaktériumok) számára nélkülözhetetlen. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet ún. normál flórájához, sőt, hasznot is hajtanak, pl. vitaminokat termelnek és visszaszorítják a kórokozó baktériumokat.
 • A kolint is a B-vitamin család tagjának tekintették régebben, de mivel nem csak külső forrásból juthatunk hozzá, hanem a szervezetünk képes előállítani azt, így nem sorolható a vitaminok közé. Elég sok táplálékban előfordul (pl: máj, búzacsíra, mogyoró, tojás). Igaából mindenben van, ami lecitint tartalmaz. A kolin a Lecitin egyik alkotóeleme.
 • Az inozitol pedig a lecitin másik alkotóeleme. Az inozitol ugyanúgy, mint a kolin „nem hivatalos B-vitamin”, mivel ezt is szintetizálni tudja a szervezetünk.
 • A haj nagyjából 90%-ban egy speciális fehérjéből a kreatinból áll. Ezért találkozhatunk a különböző hajápoló szerekben kreatinnal. A kreatin felépítéséhez pedig nélkülözhetetlen a cisztein, ami egy aminosav.
 • Az MSM (metil-szulfonil metán) úgy hangozhat elsőre mint egy mesterséges összetevő, ám ezzel ellentétben ez egy szerves kén vegyület. Előfordul húsokban, tejtermékekben és a tojásban, illetve a kellemetlen szagú zöldségekben pl a hagymában. Az msm szükséges az aminosav létrehozásához.
 • A termék egyik legfontosabb összetevője mezei zsurló, amit gyenge, törékeny köröm és hajhullás esetében alkalmazzák, mivel a benne lévő kovasav sok szilíciumot tartalmaz, ami az emberi szervezet számára az egyik létfontosságú eleme. A zsurlóban lévő szilícium-dioxid segít fenttartani a haj, a köröm és a bőr optimális állapotát.

Hogyan szedjük a Hair, Skin & Nails Complexet? 

Szedését a normál multivitamin adagján felül javasoljuk. Dobozonként kéthavi adagot tartalmaz, így nagyon gazdaságos és kiváló ár-érték arányú készítmény.

Napi ajánlott mennyiség

1 tabletta étkezés közben

Hatóanyagok 1 tablettában

1. Egy adag mérete: 1 tabletta
2. Adagok száma: 60 
3. Adagonként tartalmaz                       NRV%

 • MSM (metil-szulfinol metán)      700mg **%
 • Mezei zsurló                               250mg **%
 • ebből kovasav                            20mg **%
 • L-cisztein                                    100mg **%
 • Kolin                                            50mg **%
 • Inozitol                                         25mg **%
 • B10 vitamin (PABA)                     25mg **%

Egyéb összetevők: metil-szulfinol metán, csomósodásgátoló anyagok: kalcium karbonát, zsírsavak, megnézium sói, szilícium-dioxid, mezei zsurló (8% kovasav), tömegnövelőszerek: mikrokristályos cellulóz, magnézium szilikát, L-cisztein hidrolkorik, kolin bitartrát, inozitol, para-amino-benzoésav, stabilizátor, nátrium-karboxid-metil-cellulóz, fényezőanyag, zsírsavak, sellak.

Tápanyagtáblázat

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!