Swanson Reservatrol - 250mg - 30 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

4.590 Ft
(bruttó ár)

Kiváló minőségű antioxidáns rezveratrol a Polygonum cuspidatum kínai gyógynövényből.

Támogatja a sejtek hosszú élettartamát és a szív egészségét.

A rezveratrol másodlagos növényi hatóanyag, melyet a növény a stressz reakciójaként termel. A rezveratrolt antioxidáns tulajdonságú, gátolja a káros oxidatív folyamatokat, így késlelteti az öregedést. Jótékony hatást fejthet ki a vérre, a szív és érrendszerre, és kutatások szerint antivirális hatással is rendelkezik.A Santiago de Compostela-i egyetem vizsgálatai megállapították, hogy a rezveratrol hozzájárulhat az emberi kedélyállapot kiegyensúlyozottságá-nak a fenntartásához is. A rezveratrol vadon és termesztett növényekben egyaránt található például a szőlőben, málnában, eperben és földimogyoróban.Először ténylegesen 1963-ban tudták kimutatni a japán bokros keserűfűben (Polygonum cuspidatum). Ez a növény 4 m magasra is megnőhet, és eredetileg Kelet-Ázsiából származik, de ma már Európában a mi szélességi körünkön is előfordul. Gyors növekedésének (naponta akár 30 cm) és ellenállóképességének köszönhetően bizonyos területeken kiszorít más növényeket. A rezveratrolt a növény termeli a stressz reakciójaként. Az a feladata, hogy a nedves időszakokban védje a növényt a gombafertőzésektől.

Lombikban végzett kísérletekben a rákos sejtek elleni hatékonyságát is bizonyították.A kutatók úgy vélik, hogy hatásmechanizmusa egy – a rákos sejt növekedéséhez fontos- fehérje termelődésének meggátlásán alapszik, ezzel a rákos sejtek élettartamát lerövidíti. Ezt a fehérjét “NF-kB”- nek (nukleáris faktor kappa B) nevezik, mely a sejtmagban található. A rezveratrol, úgy szólván, a rákos sejtek programozott sejthalálát segítheti elő. Más tanulmányokban az anyag pozitív hatását mutatták ki olyan betegségeknél, mint atherosklerozis (artéria megkeményedés), szívbetegségek, arthritis (ízületi gyulladás) és néhány autoimmunbetegség.A Santiago de Compostela-i egyetem rezveratrollal kapcsolatos legújabb tanulmányában most először azt is ki tudták mutatni, hogy klasszikus hatása mellett, mint antioxidáns, a rezveratrol jelentős hatása van a kedélyállapotra.


Adagolási méret: 1 kapszula
250 mg adagonként
Dobozonként 30 adag

Egyéb összetevők: Rizsliszt, zselatin, kalcium-palmitát, szilícium-dioxid.

Javasolt felhasználás: Étrend-kiegészítőként vegyen be egy kapszulát naponta vízzel.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!