Swanson Valerian Root (Valeriana) 475mg 100 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

2.790 Ft
(bruttó ár)

Macskagyökér kivonat

 

A Valeriána gyökér 475 mg évszázadok óta az alvásminőség javításáról ismert a különböző kultúrákban. A macskagyökér (Valeriana Officinalis) Európában és Ázsia egyes részein nő és gyökerét már az ókori görög és római kortól gyógyászati célokra használják. Napjainkban sokféle kutatás folyik a macskagyökérről és annak hatásairól a gamma-amino-vajsav (GABA) szintjére az agyban. A GABA szerepe a testben az idegsejtek aktivitásának csökkentése, és a vizsgálatok alapján a macskagyökér képes emelni a GABA szintet, ami jó hatással van a szorongásra és az alvás minőségére. Egy kapszulában 475 mg valeriána gyökér kivonatot találsz. 

A Valeriána 475 mg előnyei

  • 475 mg kivonat egy kapszulában
  • praktikus kapszula formában
  • Hatóanyagai hozzájárulnak a zavartalan, pihentető alváshoz. 
  • Elősegíti nyugodt, ellazult, relaxált állapot elérését. 
  • A valeriánát (macskagyökeret) évezredek óta fogyasztják kedvező élettani hatása miatt (figyelemhiány, krónikus fáradtság, ingerlékenység, migrén, menstruációs görcsök stb.).

Összetevők

Macskagyökér (Valeriana Officinalis), cellulóz (kapszula). 

Adagolás

Lefekvés előtt fogyassz 2 kapszulát szükség szerint.

Tápértéktáblázat

Tápérték 1 adag (2 kapszula)    
Valeriána
   (Valeriana officinalis) (gyökér)            
950 mg)

Egyéb összetevők: zselatin, mikrokristályos cellulóz (növényi rost)

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!