Swanson Vitamin E – 400IU – 60 lágyzselatin kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

3.790 Ft
(bruttó ár)

Összetevők: d-alfa-tokoferol, zselatin, szójabab olaj, nedvesítőszer: glicerin, növényi olaj, víz, vegyes tokoferolok: d-béta-tokoferol, d-gamma-tokoferol, d-delta-tokoferol.

Aktív hatóanyag 1 lágyzselatin kapszulában:
E-vitamin: 268mg TE-399,32 NE
NRV%: 2233,3%

100% természetes e-vitamin ami keverve tartalmazza a d-alfa, d-gamma, d-béta, és d-delta tokoferolokat.

Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert drága az előállítása és remek magyarázatok vannak arra, hogy kisebb a potenciája mint az alfának. Ez ugyan nem igaz, de jól hangzik. Be kell vallanom, nem tudunk mindent az E-vitaminokról, de azt igen, hogy nem a család egy-egy tagjára van szükségünk, hanem az összesre, még ha nem is egyenlő mennyiségben.
- Az E-vitamin fontos szerepet játszhat a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében.
- Szerepet játszhat a szervezet védekező rendszerének működésében.
- Fontos antioxidáns tápanyag.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!