Anyagcsere típus teszt - online AKCIÓ január 31-ig!

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.000 Ft
(bruttó ár)

Anyagcsere típus teszt

 

Kiváncsi vagy, hogy melyik anyagcsere típusba tartozol? Valamiért a csodadiéták és a barátodnak, barátnődnek készített étrend nem működik Neked? Ennek több oka is lehet: az első, hogy nem számodra készült az étrend/tanácsadás, a másik, hogy teljesen másképp működik a Te szervezeted, másfajta tápanyagok, sport, életmód illik hozzád. Ezért csodálatos az ember, hogy mind különbözőek vagyunk!

Ebben próbál segítségedre lenni a teszt. Kérlek őszinte válaszokat adj meg, ha esetleg nem tudsz azonnal reagálni egyik kérdésre, akkor teszteld magad, hiszen ha félbehagyod a kérdőívet, akkor onnan folytathatod, ahol abbahagytad.

A teszt kitöltése után kapsz egy rövid értékelést, ami nem helyettesíti sem az orvosi diagnózist, sem a terápiát, de útmutatást nyújthat és alapja lehet annak, hogy elérd a céljaidat, legyen az fogyás, hormonális egyensúly elérése, vagy akár a sportteljesítményed maximalizálása.

Ha még többet szeretnél megtudni, akkor kérj időpontot konzultációra, hogy egy személyre szabott tanácsadás, vagy étrendi ajánlás keretében többet megtudhass az anyagcsere típusodról és az ahhoz illeszkedő életmódról, étkezésről.

Keres bizalommal elérhetőségeim egyikén:

E-mail: marta.horvath@honu.hu

Mobil: +36 30 552 9229

Természetesen online és személyes konzultációra is van lehetőséged egy előre egyeztetett időpontban.

Fizetés (előre utalás vagy online bankkártyás fizetés) után kapsz egy linket, amely alapján elkezdheted a teszted kitöltését. 

 

Az új élet csak egy döntéssel kezdődik!

 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!