Applied Nutrition AAKG 120 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.990 Ft 4.790 Ft
(bruttó ár)

Az AAKG kapszulák arginin alfa-ketoglutarát amin vegyületet tartalmaznak. Az arginin aminosav rendkívül nagy szerepet játszik a csontok egészségéért felelős, valamint az izmok növekedéséhez és fenntartásához szükséges fehérjeszintézisben. Az arginin emellett fokozza a nitrogén-oxid termelést is, melynek köszönhetően javítható a sportteljesítmény.

AAKG - a fehérjeszintézishez szükséges arginin aminosav, mely javítja az izmok vérellátását

Az AAKG kapszulák 3200 mg arginin alfa-ketoglutarát amin vegyületet tartalmaznak. Ami azt illeti, az AAKG-ben két arginin molekula kapcsolódik egy alfa-ketoglutarát molekulához. Mindez elősegíti a hatóanyag teljes felszívódását. Az arginint általában az aminosavak közé sorolják, melyeknek rendkívül fontos szerepe van a testünk működésében, hiszen közrejátszanak a csontok egészségéért felelős, valamint az izmok növekedéséhez és fenntartásához szükséges fehérjeszintézisben. A termék mindemellett fokozza a nitrogén-oxid termelést, mely javítja az izmok vérellátását és a sportteljesítményt. Így nem csoda, hogy az arginin a sportolók egyik kedvenc aminosava. Kapszula formában forgalmazzák, ezáltal vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Az AAKG előnyei

  • alfa-ketoglutarát molekulához kapcsolódó arginint tartalmaz
  • nagy szerepe van az izomnövekedéshez szükséges fehérjeszintézisben
  • fokozza a NO termelést, javítva ezzel az izmok vérellátását
  • fogyasztása intenzív, kemény edzéseket végző sportolók számára javasolt
  • vegetáriánusok is fogyaszthatják

Összetevők

Arginin alfa-ketoglutarát (AAKG), HPMC (vegetáriánus kapszula).

Fogyasztási javaslat

Fogyassz napi 1 adagot (4 kapszula) lehetőleg egy órával edzés előtt vagy reggel éhgyomorra.

           

Tápérték táblázat

Tápértékek 1 adag (4 kapszula)
Arginin alfa-ketoglutarát (AAKG)                         3200 mg                                     

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolás: 4 kapszula - Adag: 30

  4 kapszulánként
 Arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG) 3200 mg

ÖSSZETEVŐK
Arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), HPMC (vegetáriánus kapszulahéj).
SPORTOLÓK SZÁMÁRA - GMP
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

 

VIGYÁZAT

A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást.

Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!