Applied Nutrition AAKG 120 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.990 Ft
(bruttó ár)

AAKG - arginin-alfa-ketoglutarát
Az arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG) az alfa-ketoglutarát-molekulához kötött aminosav-argininból áll. Az Applied Nutrition AAKG-je két arginin-molekulából áll, amelyek egy alfa-ketoglutarát molekula 2: 1 arányához kapcsolódnak.

 

AAKG
120 kapszula | 120g | 30 adag
Táplálék kiegészítő
Az arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG) egy alfa-ketoglutarát-molekulához kötött aminosav-argininból áll. Az Applied Nutrition AAKG-je két arginin-molekulából áll, amelyek egy alfa-ketoglutarát molekula 2: 1 arányához kapcsolódnak.

FŐBB ELŐNYÖK
- A nitrogén-oxid előfutára
- Alkalmas minden edzési célra
- Növényi alapú zöldséghéj jól alkalmazható étrendi, vallási vagy kulturális korlátozásokkal rendelkező fogyasztók számára
- Halal tanúsított termék

JAVASOLT HASZNÁLAT
Naponta 1 adagot (4 kapszula) vegyen be. Lehetőleg 1 órával edzés előtt vagy reggel éhgyomorra.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolás: 4 kapszula - Adag: 30

  4 kapszulánként
 Arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG) 3200 mg


    


ÖSSZETEVŐK
Arginin-alfa-ketoglutarát (AAKG), HPMC (vegetáriánus kapszulahéj).
SPORTOLÓK SZÁMÁRA - GMP
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

 

VIGYÁZAT

A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!