Dymatize Glutamine 400g – ízesítetlen

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.190 Ft
(bruttó ár)

Az L-Glutamin méregteleníti és energizálja a sejteket, valamint meg is védi azokat. Izom-és agysejt védő mechanizmusa miatt remek étrend kiegészítője a sportolóknak.


A glutamin nélkülözhetetlen az izom-stressz idején.Folyamatos glutamin pótlással megakadályozzuk az izmok károsodását, az esetleges katabolizációs folyamatokat és támogatjuka  növekedési hormon termelését. Az aminosavak azon csoportjába tartozik, amelyek az izmokban jelentősen növelik a hormonok természetes szintjét befolyásoló anabolikus (növekedési) folyamatokat. Ezt a szintet már 2g glutaminnal a négyszeresére növelheted.

Előnyök

  • Kivételes felszívódás
  • Klinikailag tesztelt
  • Izom regeneráló
  • Nitrogén szállító

Az L-Glutamin másik jó tulajdonsága, hogy folyamatosan szedheted, nem kell ciklusokra bontani a fogyasztását. Tisztaságát és hatékonysgát laboratóriumban tesztelték.


Egy adag: 1 adagoló kanál 4500mg glutamint tartalmaz

Adagolás

Edzőnapon: 1 adagot azonnal edzés után szénhidrátkoktélban vagy gyümölcslében elkeverve fogyassza. A második adagot alvás előtt fogyassza el.
Pihenőnapon: Fogyasszon egy egész adagot alvás előt fehérjekoktélban vagy vízben esetleg gyümölcslében feloldva.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!