Mutant BCAA 9.7 - limonádé íz - 348g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.490 Ft
(bruttó ár)

Mutant BCAA 9.7

Elektrolitokkal megerősítve!

Ahogy a neve is mutatja, a MUTANT BCAA 9.7 adagonként 9,7 gramm értékes aminosavval jutalmazza meg a testedet. Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) 2:1:1 arányban vannak jelen a termékben, rendkívül jól oldódnak hideg vízben is. Található benne egy úgynevezett Mikronizált Amino Support Stack, és magnézium is. A magnézium és a kálium hozzájárul a normál izomműködéséhez.

Előnyei: 

  • 9.7 gramm aminosav minden egyes adagolókanálban
  • 2:1:1 arányú BCAA arány
  • 8 összetevős elektrolit mátrixal
  • Bioperinnel

Adagolás: keverj el 1 adagolókanál (11,6g) BCAA-t 250-500ml vízben, fogyaszd edzés előtt/közben vagy a nap folyamán bármikor.

Ősszetétel: 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!