Zoomad CARETAKER MAP EAA - 450g - cool lemon

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.490 Ft
(bruttó ár)

ZOOMAD LABS Caretaker EEA

 

A Caretaker® MAP a mi „Őrzőnk”, az esszenciális aminosavak leghatékonyabb és legátfogóbb szabadalmaztatott formulájával a piacon. Számos klinikai tanulmány kimutatta, hogy a MAP maximalizálja az erőt, az állóképességet és az izomnövekedést.

A MAP klinikai vizsgálatai 15 g MAP (1 adagolókanál Caretaker® MAP) olyan fehérjeszintézisre képes, mint 450 g állati fehérje (hús/hal), de mindössze 50 Kcal-val.

Ideális edzés után fogyasztani, és sokkal jobb, mint bármely izolált whey protein shake, mivel 99%-os nettó nitrogénvisszatartást biztosít, szemben a legjobb tejsavó fehérje átlagos 30%-ával. Sokkal kevesebb Kcal-t tartalmaz, mint egy shake, és a felszívódási sebessége háromszor gyorsabb.

Ráadásul a MAP-ban nincsenek anyagcsere-hulladékok, ellentétben a hússal, hallal vagy turmixokkal, valamint nincs benne nátrium, cukor vagy zsír.

A Caretaker® MAP-ot legjobb edzés után meginni anélkül, hogy más fehérjeforrásokkal keverné össze, amelyek gátolhatják a gyors felszívódását és tisztítását.

Ajánlott felhasználás

Keverjen össze 1 adag (16g) MAP-et 250ml vízzel vagy más folyadékkal és fogyassza edzés után.

Tápanyagtáblázat

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!