Swanson Albion Chelated Zinc (cink kelát) - 30mg - 90 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

1.890 Ft
(bruttó ár)

•    A cink-glicinát támogatja az immunrendszert és a prosztata egészségét
•    Elengedhetetlen az egészséges látáshoz
•    Szabadalmaztatott ásványi eredetű glicinát kelát forma az optimális felszívódás érdekében
•    90 kapszula

Ha kiváló minőségű cink-kiegészítőt keres, ne keressen tovább! A Swanson Albion kelátos cink támogatja az immunrendszert, elősegíti a prosztata egészségét és elengedhetetlen a jó látáshoz. Kapszuláink 30 mg Albion aminosav kelát cink-glicinátot tartalmaznak. 
Mitől olyan kiemelkedő a kelátos ásványi eredetű glicinát? Először meg kell értenünk a kelátképzési folyamatot. A kelátképződés annak az eredménye, hogy az ásványi anyagok nagyon specifikus módon kémiailag kötődnek az aminosavakhoz. Kelátképződés történik az emésztési folyamat során, hogy megkönnyítse az ásványi anyagok transzportját a bélfalon keresztül, hogy az egész testben hasznosulhasson. Az aminosavak nem az egyetlen rendelkezésre álló "kelátképzők", de ideálisak az ásványi anyagok számára. A test nagyon hatékonyan képes felszívni az egyes aminosavakat, és Albion a glicin aminosavat jelölte meg a szerves kelátképző ásványi anyagok előállításának előnyös molekulájaként. A glicin könnyen azonosítható és felszívódik a bélfalon, és az Albion glicinát-kelátjai valójában elég kicsi ahhoz, hogy közvetlenül magukba a sejtekbe szállítsanak!

Naponta 1 kapszulát fogyasszon vízzel.

Adag: 1 kapszula

Mennyiség: 90 adag/ doboz

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!