Glicin

„Úgy szeretem az édességeket, de próbálok odafigyelni, meg persze hízni sem szeretnék...a sok édesítőszer közül viszont már képtelenség kiválasztani, hogy melyiknek nincs káros hatása!” ![]()
Ismerős??![]()
Bátran ajánlom a glicint mindenkinek, aki hasonló cipőben jár![]()
A glicin ugyanis valójában egy aminosav, szervezetünk is képes előállítani, sőt a kollagénben is megtalálható![]()
Hőálló, így süteményekbe, kávéba, teába is tehetjük, édeskés, de mellékízmentes – mondhatni szuper megoldás tényleg![]()
Mindemellett hozzájárul az optimális vércukorszinthez, az inzulinszintet szinte egyáltalán nem emeli meg
így nincsenek kilengések, ingadozások + nap közbeni falásrohamok, rosszullétek!![]()
Kifejezetten jó lehet az inzulinrezisztenseknek, mert nekik nagyon oda kell figyelniük az egyensúlyra![]()
Az alvást is segítheti – lefekvés előtt 3 gramm glicin elfogyasztása hozzájárul az egyszerű elalváshoz, valamint segíti az alvás minőségét és megfelelő hosszát![]()
Glicint a kollagén típusú fehérjeforrásokból is juttathatunk szervezetünkbe
ez azonban egyre kevésbé gyakori manapság, így ha édesítőként használjuk, azzal két legyet ütünk egy csapásra.![]()
