Citromfű - Lemongrass Parfüm 100 ml

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

6.985 Ft
(bruttó ár)

A világ első kifejezetten ételekhez és italokhoz gyártott parfümje

A tradicionális és a modern eljárások ötvözetével speciálisan készül. Természetes és kifogástalan alapanyagok és összetevők biztosítják a rendkívül kellemes ízt, míg a technológiai eljárás az intenzív és hosszantartó illatot.
Könnyen adagolható a pumpás fejnek köszönhetően. Rendkívül gazdaságos, hiszen 100ml kiszerelés több mint 800 fújást tartalmaz, amíg a 10ml-es kiszerelés 80-100 adagot biztosít. Biztonságos csomagolás, ami ütés és mérsékelten törésálló, modern csúszásmentes fóliabevonattal.
Bátran használhatjuk, ha:

  • ha kellemes és intenzív illatot szeretnél
  • ha a választott fajtájú intenzív és harmónikus ízre vágysz
  • ha italod összetevői meggátolják, hogy finom illatú legyen kreációd. (a tejszín és a sok jég használata fedőréteget képez, mely meggátolja az illatok kibontakozását) 
  • ha ételed összetevői nem biztosítják az általad várt intenzív illatokat (az olaj és a tejtermékek használata szintén lefedi, lefojtja az illatokat)
  • ha struktúrában már nem tudod alkalmazni, de ízben vagy illatban gazdagítani szeretnéd italod vagy ételed
  • ha a legegyszerűbben szeretnél valami különlegeset készíteni (epres limonádéba ajánljuk az ibolya parfümöt, körtéhez és barackhoz a rozmaringot, vagy akár, ha kalóriamentesen csoki ízre vágysz... stb.) 
  • ha munka környezeted nem teszi lehetővé, hogy felhívd magadra a figyelmet (exclusive üzletben nem kívánatos a zaj, ha hangos bárban dolgozol, nehéz túlkiabálni a publikumot, ha munkamegbeszélés folyik a vendégeid között), hidd el, egy gyorsan érkező, kellemes és intenzív illat minden esetben felkelti a vendégeid kíváncsiságát.
  • ha nem akarsz az idénynek, a beszállítóknak kitéve folyamatosan változó minőségű és intenzitású fűszerekkel és alapanyagokkal dolgozni. 
     

Kapcsolódó termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!