Applied Nutrition Vegan Pro 2.1 kg - vanília

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

14.990 Ft
(bruttó ár)

Új, továbbfejlesztett - természetes íz és szín
Növényi alapú fehérjekeverék
A Vegan-Pro tökéletes vegán fehérje keverék, amely a szójafehérje-izolátumot, a borsófehérje-izolátumot, a barna rizsfehérjét és a kenderfehérjét ötvözi, így kiváló minőségű, vegán fehérjepor teljes paletta esszenciális aminosavakkal és több mint 24 g fehérjével adagonként. 

          

Vegan Pro 2.1kg
Növényi alapú fehérjekeverék
2.1 kg | 70 adag

Szója fehérje | Borsófehérje | Barna rizs fehérje | Kender fehérje
A Vegan-Pro tökéletes vegán fehérje keverék, amely a szójafehérje-izolátumot, a borsófehérje-izolátumot, a barna rizsfehérjét és a kenderfehérjét ötvözi, így kiváló minőségű, vegán fehérjepor teljes paletta esszenciális aminosavakkal és több mint 24 g fehérjével adagonként.

A Vegan-Pro jó választás minden olyan vegán számára, aki növelni szeretné a fehérje bevitelét. Magas elágazó láncú aminosavprofillal (BCAA-k) halmozva a leucinnal, izoleucinnal és valinnal. Vegan-Pro szintén hozzájárulhat az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

FŐBB ELŐNYÖK
- Új továbbfejlesztett formula
- Tejmentes fehérjeforrás
- Kiváló aminosav profil
- Több mint 24 g fehérje adagonként
- Alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak
- Alacsony zsír- és cukortartalom
- Halal tanúsított termék

JAVASOLT HASZNÁLAT
Keverjen össze 1 adagolókanálnyi fehérjeport (30 g) 300 ml vízzel, és rázza jól 10 másodpercig, majd hagyja állni 30 másodpercig.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.


 

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ
Adagolási méret: 1 adagolókanál (30 g) - Adagok dobozonként: 70

ÖSSZETEVŐK

Vanília
Szójafehérje-izolátum (szója), borsófehérje-izolátum, barna rizsfehérje, kenderfehérje, természetes aroma, Xantángumi (sűrítőszer), édesítőszerek (szukralóz, Stevia).

Eper
Szójafehérje-izolátum (szója), borsófehérje-izolátum, barna rizsfehérje, kenderfehérje, természetes aroma, természetes szín (céklavörös), xantángumi (sűrítőszer), édesítőszerek (szukralóz, stevia).

Csokoládé
Szójafehérje-izolátum (szója), borsófehérje-izolátum, barna rizsfehérje, kakaópor, kenderfehérje, természetes aroma, xantángumi (sűrítőszer), édesítőszerek (szukralóz, stevia).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
Ebben a tételben minden összetevőt szigorú ellenőrzésnek és tesztnek vetnek alá a tiltott anyagok tekintetében, mielőtt a termékeket felügyelt program keretében gyártanák. A végtermékeket ezután egy ISO 22000, BRC, GMP és Halal akkreditált laboratóriumban gyártják és csomagolják, hogy a legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák arról, hogy a sportolók számára biztonságosak a használatuk.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha Ön 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy szoptat egy babát, vagy ha bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi problémáka van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. Tárolja ezt a terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!