Passion Fruit Ambassador Professional püré BIB 3000ml

Rövid leírás

3000 ml

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

14.730 Ft
(bruttó ár)

PROFESSIONAL Selection

Az Ambassador márkanévvel ellátott termékek között megtalálható a Professional püré-re keresztelt termékcsalád. Ezzel a jelzővel nem a termékre akartunk utalni, hanem mindinkább azokra akiknek szánjuk. Egyedi összetétellel, az általunk ismert legmagasabb gyümölcstartalommal (100%), a legalacsonyabb cukortartalommal (10-45%), és a mesterséges összetevők leggyakoribb elhagyásával alkottunk egy természetességre utaló, rendkívül intenzív szirupot mely szinte minden esetben magas rosttartalommal bír. Olykor meghökkentő ízpárosításokra is rátalálhatnak a termékcsaládban.

Használható öntetként és italokban egyaránt. A gasztronómiában nemcsak intenzitása figyelemre méltó, de higíthatósága ezzel együtt gazdaságossága is hiszen több mint 10x-es hígításban javasoljuk már háziszörpként is. Kiváló emellett limonádékhoz, koktélokhoz úgyszintén. Ráadásul, egyedülállóként egyes variánsok forró italok készítésére is alkalmasak, csak forró vizet kell hozzá adni.

Kiszerelésben megtalálható 0,5l-es üveg valamint a gazdaságos 3kg-os BIB. Bontás nélkül 2 év szavatosságot garantálunk, bontás után hűtőben akár hetekig is eltartható.

Passion Fruit ízű vegyes gyümölcspürészörp

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia tartalom: 926,5 kJ /220,8 kcal
Zsír: 0,0 g
Szénhidrát: 53,2 g
Fehérje: 0,0 g
Só: 1,9 g

Kiszerelés: 500 ml / 3000 ml

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!