EFX - Kre Alkalyn 120 Kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.990 Ft
(bruttó ár)

Kre-Alkalyn® EFX - A kreatinok új generációja

 

Kiszerelés: 120 kapszula
12-es pH-jú, stabil kreatin-monohidrát, melynek használata növeli az erőt, építi az izmokat, ugyanakkor nem tartalmaz tiltott összetevőt. A szervezetben kiválóan szívódik fel és hasznosul, így nem szükséges túlzott adagolása.

 

További információk a termékről

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy a Kre-Alkalyn 28%-al több erőt biztosít, mint a nem pufferelt kreatin. Nem rakódik le, nem okoz puffadást, nem cirkulál és nincsenek mellékhatásai. A Kre-Alkalyn® EFX áttörést jelent a teljesítménynövelésben a szabadalmaztatott pH-korrekt kreatin stabilzáló technológiának köszönhetően. A világ egyetlen kreatinja, ami nem veszti el hatékonyságát felszívódás előtt.

A bolgár súlyemelő válogatott 24 kiválasztott tagja vett részt egy dupla-vak kísérletben, ahol a hagyományos kreatin monhidrátot összehasonlították a Kre-Alkalynnal. 60 nap után a Kre-Alkalyn csoport 28.25%-al nagyobb erőnövekedést ért el, mint a monohidrátot használó csoport.
Ref: (1) Stoychev K., Terziiski N. (2006). “Comparison of Kre-Alkalyn to Creatine…performance, & safety”.

Adagolás

Táplálékkiegészítőként 1 kapszula 30 perccel edzés előtt, majd 1 kapszula edzés után.

Összetétel

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!