Ibolyás Eper-Málnakrém (85%) Christian G. Exkluzív 115ml

Rövid leírás

115 ml

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

955 Ft
(bruttó ár)

GOURMET & WORLD Selection

A Christian G. lekvárokkal és gyümölcskrémekkel a természetességet képviseljük.

Egyedi magas gyümölcstartalommal készítünk termékeket amik  min. 85% de jellemzően 100% koncentrált gyümölcsöt rejt. Minden esetben különleges fűszerezéssel párosítjuk a gyümölcskeveréket az egyedi ízhatás eléréséhez. Minden üvegcse több fajta gyümölcsöt is tartalmaz, amik minden beszállítás alkalmával laborvizsgálaton esnek át. A névadó mellet minden esetben alma is szerepel, ami nemcsak a természetes rosttartalmat növeli de természetes édesítéssel is bír. Mindezen szempontok nemcsak a különböző étkezési rezisztenciában szenvedők számára kedvező, de magas élvezeti érték mellett az emésztés számára is kiváló.

Állagában lágy és krémes ami a széles felhasználhatóság alapja. A hagyományos tölteléken túl, krémekben is jól elegyedik, valamint italok készítésénél is jó alapanyag lehet.

Az alacsony kalória tartalom miatt jól beilleszthető a diétába és fogyókúrába, valamint alkalmas testépítőknek és minden sportoló számára a felkészülés időszakában akár versenydiétában is.

Tartósítószer mentesen készülnek, de a pasztőrözésnek köszönhetően bontatlanul 2 évig megőrzi szavatosságát. Bontást követően hűtő tárolás mellett 1-2 hét alatt is fogyasztható.

Kis és gazdaságos nagyobb kiszerelésben is forgalomba kerül. Nagy felhasználóknak előre egyeztetett egyedi kiszereléssel is rendelkezésére állunk.

Ibolyás Eper-Málnakrém

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia tartalom: 231,7 kJ /53,4 kcal
Zsír: 0,4 g
Szénhidrát: 13,5 g
Fehérje: 5,5 g
Só: 0,2 g

Kiszerelés: 115 ml / 370 ml

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!