Jim Beam & Apple gyümölcskrém Christian G. Exkluzív 210ml

Rövid leírás

260 ml

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

1.385 Ft
(bruttó ár)

GOURMET & WORLD Selection

A Christian G. lekvárokkal és gyümölcskrémekkel a természetességet képviseljük.

Egyedi magas gyümölcstartalommal készítünk termékeket amik  min. 85% de jellemzően 100% koncentrált gyümölcsöt rejt. Minden esetben különleges fűszerezéssel párosítjuk a gyümölcskeveréket az egyedi ízhatás eléréséhez. Minden üvegcse több fajta gyümölcsöt is tartalmaz, amik minden beszállítás alkalmával laborvizsgálaton esnek át. A névadó mellet minden esetben alma is szerepel, ami nemcsak a természetes rosttartalmat növeli de természetes édesítéssel is bír. Mindezen szempontok nemcsak a különböző étkezési rezisztenciában szenvedők számára kedvező, de magas élvezeti érték mellett az emésztés számára is kiváló.

Állagában lágy és krémes ami a széles felhasználhatóság alapja. A hagyományos tölteléken túl, krémekben is jól elegyedik, valamint italok készítésénél is jó alapanyag lehet.

Az alacsony kalória tartalom miatt jól beilleszthető a diétába és fogyókúrába, valamint alkalmas testépítőknek és minden sportoló számára a felkészülés időszakában akár versenydiétában is.

Tartósítószer mentesen készülnek, de a pasztőrözésnek köszönhetően bontatlanul 2 évig megőrzi szavatosságát. Bontást követően hűtő tárolás mellett 1-2 hét alatt is fogyasztható.

Kis és gazdaságos nagyobb kiszerelésben is forgalomba kerül. Nagy felhasználóknak előre egyeztetett egyedi kiszereléssel is rendelkezésére állunk.

Jim Beam & Apple gyümölcskrém

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia tartalom:  307,4 kJ/ 74,4 kcal
Zsír: 0,15
Szénhidrát: 17,6 g
Fehérje: 0,3 g
Só: 0,1 g

Kiszerelések: 260 ml / 580 ml

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!