Milyen húsok vannak a csirkén/sertésen/marhán kívül?

Ha egy kis változatosságot akarsz becsempészni a hétköznapokba, vagy meglepni a családot egy kis újdonsággal használd bátran azokat a húsokat és belsőségeket, amik annyira nem sűrűn vannak terítéken ![]()
![]()
Mik is ezek?![]()
Nyúlhús ![]()
Bárány ![]()
Strucc / Emu
Szürkemarha![]()
Mangalica![]()
Kecske ![]()
Galamb![]()
Fürj
Vadhúsok: fácán, őz, szarvas, vaddisznó, vadkacsa ![]()
![]()
![]()
Néhányuk elkészítése egy kis kutatást igényel, de bizton állíthatom megéri a fáradozást ![]()
A házinyúl elkészítése nagyon hasonlít a csirkéhez, hiszen nagyon hamar, ízletes étel készülhet belőle. Párolhatod sárgarépán, és hozzá készíthetsz cukkini pürét, vagy csak párolt cukkinit. Köretként tökéletes lehet: rízs, hajdina, köles, burgonya, édesburgonya, zeller, fehérrépa, padlizsán, vöröshagyma, lila káposzta, savanyú káposzta.... Gomóc Artúr megirigyelné ezt a felsorolást!

