Applied Nutrition Shaker

Rövid leírás

700 ml

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

790 Ft
(bruttó ár)

Applied Nutrition 700ml-es shaker

 

Az Applied Nutrition shaker tökéletes a fehérje turmixok keveréséhez, mint például a Critical Mass tömegnövelő fehérjepor, vagy akár más vízalapú étrend-kiegészítők, például edzés előtti termékek: aminósavak, PUMP 3G edzés előtti nitrogénoxid fokozók stb. 

 

A shaker 700 ml-es űrtartalommal rendelkezik, az oldalán Applied Nutrition márkanévvel és az egyedi kék felső résszel. A shakert hálós rácsbetéttel, tetején csavarral, klipfedéllel és szivárgásmentes kivitelben készült. A shaker kialakítása egyszerű és ergonomikus. A fedél nagy kifolyóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vegyes termék könnyű és gyors fogyasztását. A shakert a világ vezető gyártója, a németországi Buchsteiner gyártja. Ez egy eredeti MixMaster shaker, így kiváló minőségű termék, és mosogatógépben mosható.
Az Applied Nutrition shaker tökéletes csomómentes turmixok elkészítéséhez. Mértékegységek is megtalálhatók a shaker oldalán, 100–700 ml-ig 100 ml-es jelölésekkel a pontosság érdekében.

FIGYELEM

Ne használja a shakert forró vagy meleg folyadékkal. A forró folyadékok lezárt shakerben való rázása túlnyomás okozhat, és kinyitáskor a tartalom kifröccsenhet.
 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!