Climaqx Foam Henger - fekete/fehér

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

6.990 Ft
(bruttó ár)

CLIMAQX masszázs henger

A Climaqx Foam henger egy masszázseszköz, melynek sima felülete kemény és kiváló minőségű habból készült. Ideális edzés előtt az izomzat vérellátásához és utána a regeneráció részeként. 

 

A henger egy olyan masszázseszköz , amely segít hatékonyan megmasszírozni az összes izmot. Ezért értékes kiegészítője a sportolók felszerelésének és hasznos azoknak, akik hosszabb ideig ülnek vagy állva dolgoznak. A kiváló minőségű tömör habszivacsból készült henger sima felülettel rendelkezik, így vonzó választás még azok számára is, akik nem kedvelik a 3D-s felületű hengereket.

A henger hasznos a merev és túlhajszolt izmok masszírozásához. Hatékonynak bizonyul az úgynevezett triggerpontok - az érintésre érzékeny apró izomcsomók - megcélzásában, ami jótékony hatással lehet a merevség enyhítésére. 

Előnyei

  • A henger használata nagyon egyszerű: Helyezd a habhengert a masszírozni kívánt testrész alá, helyezd rá a testsúlyod, és görgesd. Így különböző izomcsoportokat masszírozhatsz, mint például a combfeszítő, a négyfejű combizom, a vádli, a hát felső része vagy a tricepsz.
  • A habhenger sokoldalú eszköz, amelyet beépíthetsz az edzés előtti rutinodba egy hatékony bemelegítéshez, az izmaid kondicionálásához és a közelgő teljesítményre való felkészítéshez.
  • Emellett hasznosnak bizonyul az edzés utáni regenerálásban vagy bármikor, amikor lazítani kell a merev izmokat.
  • Ez a praktikus és kompakt masszázshenger egyaránt alkalmas otthoni sporteszközökhöz és a irodában hosszú ülések után.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!