Applied Nutrition Sex Bomb For Him 90g (férfiaknak)(60 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.990 Ft
(bruttó ár)

Férfi Libidó Fokozó

 

Sex Bomb For Him egy adaptogéneket és természetes anyagok kivonatait, többek között királydinnyét (Tribulus Terrestris) is tartalmaz, amelyet gyakran alkalmaznak a hormonok vagy szteroidok helyettesítőjeként. A termék B-vitamint is tartalmaz, amely segít a kimerültség csökkentésében. Ez a táplálékkiegészítő alkalmas azon férfiak számára, akik szeretnék növelni a libidót és a szexuális izgalmat.

       

Sex Bomb For Him - hatóanyag-kombináció férfiak számára a nemi vágy és a szexuális izgalom növelésére

 

A Sex Bomb For Him egy férfiak számára kifejlesztett hatóanyag-kombináció a nemi vágy és szexuális izgalom növelésére. Az összetevők között például az álombogyó kivonat, a ginzeng és a maca por is megtalálható, amelyeket az adaptogén anyagok közé soroljuk. Ezek az anyagok segítenek a stressz kezelésében, ami pozitív hatással lehet az általános ellazultságra. A termék L-arginin aminosavat is tartalmaz a nitrogén-monoxid termelésének ösztönzésére, amely segít az izmok vérellátásának javításában, így növelve a teljesítményt. A damiána levél kivonata egy természetes vágyserkentő, és ugyancsak szerepet kap a termékben.

A táplálékkiegészítő tartalmaz még például csalán-, szárzeller- és kakaókivonatot, gyömbért és quercetint. A B3-vitamin tartalmának köszönhetően a termék hozzájárul az energiatermelésben fontos szerepet játszó anyagcserefolyamatokhoz, az idegrendszer és az elme megfelelő működéséhez, és a fáradtság enyhítéséhez.

A Sex Bomb For Him előnyei

  • adaptogéneket, L-arginint és más kivonatokat tartalmaz
  • segít a stressz kezelésében és a szervezet ellenállóképességének növelésében
  • hatással van az izmok vérellátására és a teljesítőképességre
  • hozzájárul az elme és az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • segít a fáradtság és a kimerültség enyhítésében
  • olyan férfiak számára készült, akik szeretnék növelni a nemi vágyukat

Összetevők

Növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodásgátló anyag (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Javasolt fogyasztás

Naponta 2 kapszula lefekvés előtt.

Tápérték Adatok

Tápérték

1 adag (2 kapszula)

L-arginin

210 mg

Maca por (Maca kivonat 10:1)

200 mg

KSM-66® Álombogyó kivonat

200 mg

Görögszéna (60% szaponin)

105 mg

Királydinnye (Tribulus Terrestris) (95% szaponin)

100 mg

Csalánkivonat (Urtica Dioica)

85 mg

Ginzeng kivonat (10:1)

75 mg

Gyömbérgyökér (Zingiber Officinale)

75 mg

Kakaókivonat

50 mg

Szárzeller kivonat (por)

25 mg

Kínai hernyógomba (Cordyseps Sinesis)

25 mg

Quercetin

25 mg

Damiána (levél) kivonat

25 mg

B3-vitamin (nikotinamid)

16 mg

           

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG INFORMÁCIÓ:

EGYÉB ÖSSZETEVŐK
Növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), csomósodásgátlók (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
A termék minden egyes tételét ellenőrzött program keretében tesztelik tiltott anyagok tekintetében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

FIGYELMEZTETÉS
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!