Dedicated Nutrition - Laxo-Bol 60 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

14.990 Ft
(bruttó ár)

Dedicated Nutrition - LaxoBol kapszula

 

A LAXO-BOL™ egy természetes, nem hormonális erő- és sovány izomnövelő termék, amelyet komoly férfi és női sportolók számára fejlesztettek ki. A LAXO-BOL™ kizárólag természetes növényi eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a 220 mg-os Laxogenint adagonként.

NÖVELJE AZ ERŐT ÉS A TELJESÍTMÉNYT
TERMÉSZETES ÉS HATÉKONY

A LAXO-BOL™ valóban a biztonságos, természetes, de hihetetlenül hatékony étrend-kiegészítők következő fázisát képviseli. Elmúltak azok az idők, amikor egy terméktől bármiféle nyereséget remélünk. A LAXO-BOL™ minden más (természetes) termékhez képest rekordidő alatt izmot épít, növeli az erőt és a teljesítményt. A felhasználók egyetlen mellékhatása a hihetetlen erőnövekedés, a fokozott izomépítés és a megnövekedett étvágy volt. Még jobb a LAXO-BOL™-ból származó nyereség nem csökken, ha abbahagyja a termék használatát. A LAXO-BOL™ hatása állandó!

ALAKÍTSA A FEHÉRJÉT SOVÁNY IZOMMÁ

A LAXO-BOL™ a fehérjeszintézist közel elképesztően 200%-kal növeli. A fehérjeszintézis alapvetően azt a sebességet jelenti, amellyel a fehérje sovány izommá alakul. Ezért elengedhetetlen, hogy növelje fehérjebevitelét a LAXO-BOL™ szedése során, hogy ki tudja használni valódi erejét. Napokon belül éreznie kell és látnia kell, hogy ereje növekszik!

EGYEDI ÖSSZETEVŐK A TÖKÉLETES FELSZÍVÓDÁSHOZ
IGAZI LAXOGENINNEL

A LAXO-BOL™ ™ kulcsfontosságú összetevője a valódi Laxogenin "szörnyeteg" adagja, amely természetes módon származik a Smilax Sieboldii-ból egy egyedülálló szabványosítási rendszer révén. Bár a Laxogenin egy úttörő teljesítménynövelő vegyület, rendkívül rosszul szívódik fel, ezért a felhasználók többségénél nem működik. A Dedicatednél mindig jobbak akarunk lenni, ezért kitaláltunk egy módszert, amellyel a Laxogenin hatékonyságát közel 150%-kal növelhetjük! A természetes Laxogenin és a szabadalmaztatott felszívódást fokozó Bioperine® és Astragin® összeolvadásával; felszabadítjuk valódi potenciálját a felszívódás növelésével. Nem álltunk meg itt, hiszen exkluzív mikrokapszulázott tiszta Laxogenint használunk a biológiai hozzáférhetőség optimalizálása érdekében.

ÁTLÁTSZÓ FORMULA

Eddig még soha nem tapasztalhattad meg a Laxogenin valódi izomépítését, teljesítményfokozását, erőnövekedését és minden tekintetben fantasztikus hatását! Az igazi Dedicated Nutrition szellemében a LAXO-BOL™ egy teljesen feltárt epikusan adagolt formulát tartalmaz. A kutatások szerint 100 mg tiszta Laxogenin a megfelelő út; szóval ennek az adagnak a 220%-át adtuk, hogy biztosítsuk a megérdemelt nyereséget! Nem kell elbújnunk a divatos „védett keverékek” mögé, amelyek alapvetően nem mondanak igazat a tényleges összetevőkről és az adagolásról. Azt kapod amit látsz; és büszkék is vagyunk rá!

Adagolás

2 kapszula elegendő a LAXO-BOL™-ból a teljesítmény növeléséhez, a sovány izomtömeghez és a brutális erőnléthez, minden korábbihoz képest. Minél tovább használja, annál kifejezettebb lesz a gainz. Készüljön fel a súlyfeleseg csökkentésére, ahogyan azt egy természetes termékkel soha nem gondolta volna. DEDICATED LAXO-BOL™; 100% természetes; 110%-ban természetellenes eredmények!

EDZÉSI NAPON: Vegyünk 1-2 kapszulát 30 perccel edzés előtt.

NEM EDZÉS NAPON: 1 kapszulát vegyen be reggelivel és 1 kapszulát vacsorával.

Összetevők

Laxosterone® (Smilax Sieboldii kivonat), AstraGin® (Astragulus Membranaceus és Panax Notoginseng gyökér), térfogatnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), BioPerine® (Piper Nigrum kivonat), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát) szilícium).

 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!