Dedicated Nutrition - Epi-Bol 60 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

14.990 Ft
(bruttó ár)

Dedicated - Epi-Bol

 

Az EPI-BOL™ egy természetes, nem hormonális teljesítmény- és sovány izomnövelő termék, amelyet komoly férfi és női sportolóknak fejlesztettek ki, akik szeretnék lebontani genetikai korlátaikat, és magasabb szintre emelni izom növekedésüket. Az EPI-BOL™ kizárólag természetes növényi eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve adagonként egy erőteljes, 500 mg-os epikatechin adagot.

NÖVELJE AZ ERŐT ÉS A TELJESÍTMÉNYT
TERMÉSZETES ÉS HATÉKONY

Az EPI-BOL™ valóban a biztonságos, természetes, de hihetetlenül hatékony étrend-kiegészítők következő generációját képviseli. Elmúltak azok az idők, amikor egy terméktől bármiféle nyereséget reméltünk. Az EPI-BOL™ minden más (természetes) termékhez képest rekordidő alatt izmot épít, növeli az erőt és a teljesítményt. A legjobb az egészben, hogy az EPI-BOL™ természetes, biztonságos, sőt, különféle tanulmányok szerint nagyon egészséges. Az egyetlen mellékhatás, amelyet a felhasználók jelentettek, a hihetetlen izompumpák, a fokozott állóképesség és a megnövekedett erezettség volt. Még jobb; az EPI-BOL™-ból készített izomtömeg nem csökken, ha abbahagyja a termék használatát. 

CSÖKKENTÉSE MIOSTATIN
CSALD MEG A GENETIKÁDAT

Az EPI-BOL™ úgy fejti ki hatását, hogy növeli a follisztatint, ami természetesen csökkenti a miosztatint. A miosztatin természetesen korlátozza az általunk felépíthető izomtömeg mennyiségét. A miosztatin csökkentésével megcsalhatjuk genetikánkat, lehetővé téve több izom építését, miközben kevesebb izom bomlik le. Az EPI-BOL™ azok számára készült, akinek elege van abból, hogy a genetikája visszatartja.

MAGAS ADAGOLÁS ÉS RENDKÍVÜL HATÉKONY
EGYEDI ÖSSZETEVŐKKEL

Az EPI-BOL™ kulcsfontosságú összetevője egy szörnyeteg adag valódi Epicatechin, amely természetes módon kakaóból származik, egy egyedi szabványosítási rendszer révén. Bár az epikatechin egy úttörő teljesítménynövelő vegyület, rendkívül rosszul szívódik fel, ezért a felhasználók többségénél nem működik. A Dedicatednél mindig jobbak akarunk lenni, ezért kitaláltunk egy módszert, amellyel az Epicatechin hatékonyságát közel 229%-kal növelhetjük! A természetes epikatechin és a szabadalmaztatott felszívódást fokozó Bioperine® és Astragin® összeolvasztásával; felszabadítjuk valódi potenciálját a felszívódás növelésével.

QUERCEFIT™

Nemcsak az Epicatechin felszívódását javítottuk, hiszen a Quercefit™, a Quercetin szabadalmaztatott formája használatával az Epicatechin felezési ideje közel 200%-kal meghosszabbodik! A kvercetint jó okkal nevezik a flavonoidok királynőjének. Jelentős hatással van az egészségre, az immunitásra és a teljesítményre. Természetes formájában azonban alig szívódik fel, így gyakorlatilag használhatatlan. A Quercefit™ a Quercetin szabadalmaztatott formája, amelyet egy igazán egyedi Phytosome™ adagolórendszerrel fejlesztettek, amely elképesztően 20-szorosára növeli a felszívódását!

"ÁTLÁTSZÓ" FORMULA

Eddig még soha nem tapasztalhattad meg az Epicatechin igazi izomépítését, zsírégetését, teljesítményfokozását, pumpanövelését és minden tekintetben fantasztikus hatását! Az igazi Dedicated Nutrition szellemében az EPI-BOL™ egy teljesen feltárt epikusan adagolt formulát tartalmaz. Nem kell elbújnunk a divatos „védett keverékek” mögé, amelyek alapvetően nem mondanak igazat a tényleges összetevőkről és az adagolásról. Azt kapod amit látsz; és büszkék is vagyunk rá!

HASZNÁLD KI A LEHETŐSÉGÉT

2 kapszula elegendő az EPI-BOL™ teljesítmény növeléséhez, erőt, kitartást és egy anabolikus vaszkuláris pumpát gyújt be, minden eddigitől eltérően. Minél tovább használja, annál kifejezettebb lesz a tömgelés. Használja nyers erőnlétre vagy iszonyatos izomtömeg építésére, az EPI-BOL™ egyszerűen bármilyen célra használható. Készüljön fel a kilók és súlyok csökkentésére, ahogyan azt egy természetes termékkel soha nem gondolta volna.

DEDICATED EPI-BOL™; feltöri genetikai kódját, és szabadjára engedi korlátlan lehetőségeit.

ÖSSZETEVŐK: ProEpicate™ (Epicathechin), Quercefit® (kvercetin-foszfolipid), térfogatnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), AstraGin® (Astragulus Membranaceus és Panax notoginseng gyökér), BioPerine® (piper nigrum kivonat) sztearátot Kivonat (85% szilícium).

AJÁNLOTT ALKALMAZÁS:

EDZÉSI NAPON: Vegyen be 2 kapszulát 30 perccel edzés előtt.

NEM EDZÉSI NAPON: Vegyen be 1 kapszulát reggeli előtt és 1 kapszulát vacsora előtt (éhgyomorra).

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!