Stacker Testo - 4HD (tesztoszteron fokozó formula)- 120 kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.390 Ft
(bruttó ár)

Maximális tesztoszteronszint természetesen

 

A TESTO 4HD egy egyedülálló,100%-ban természetes anabolikus recept alapján készült, amely növeli a tesztorszeronszintet, melynek eredeményeként erőnk, izmaink térfogata és az edzés intenzitása drasztikusan megnő. Mindegyik adag 10 nagy teljesítményű és klinikailag igazolt hatóanyagot tartalmaz, melyek szinergikusan működnek és folyamatosan biztosítják az androgén receptorok serkentését a magasabb tesztoszteron termelésre.

Testo 4HD - egyedi és természetes anabolikus recept, amely növeli a tesztoszteronszintet és ezzel együtt erőnket , izomtömegünket és edzéseink intenzitását

 

A TESTO 4HD egy teljesen egyedülálló és egyedi anabolikus receptet mutat be, amely 100% -ban természetes keverékből áll.  A TESTO 4HD növeli a testünk tesztoszterinszintjét, melynek következtében erőnk, izomtömegünk és edzéseink intenzitása drasztikusan megnövekszik. Kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hatásosak és legnagyobb százalékban tartalmaznak aktív összetevőket. Tehát nem csak Tribulust, de a lehető legnagyobb százalékban aktív hatóanyag kivonatokat: 30% protodioszcint. Mindent megtalálhatunk benne, ami a lehető legnagyobb tesztoszterinszint eléréséhez szükséges.

Mindegyik adag 10 magas teljesítményű és klinikailag igazolt összetevőt tartalmaz, amelyek egymással szinergikusan működnek, ahhoz, hogy az androgén receptorok újra és újra  serkentve legyenek a tesztoszterin termeléséhez. Az edzéseink intenzitása, magabiztosságunk és edzéseink agresszivitása megnövekszik. A szabad tesztoszteronszint minden egyes TESTO-4HD alkalmazásával megnő. Ennek az egyedülálló terméknek a kihasználása kiváló a maximális tesztoszteronszint eléréséhez, szteroidok használata nélkül. 

A TESTO 4HD előnyei

  • egyedülálló, természetes serkentő
  • serkenti a tesztoszteron képződését
  • növeli edzéseink agresszivitását
  • növeli az edzések intenzitását
  • támogatja erőnk és izomtömegünk növekedését
  • hihetetlen mértékű izompumpálást biztosít

Összetevők

Zselatin, titán-dioxid (E171), fekete vas-oxid(E172) és sárga vas-oxid (E172).

Adagolás

Használj 3 kapszulát napközben és 3 kapszulát elálvás előtt 4 - 6 héten át a maximális hatás eléréséhez

Tápérték táblázat

 

Tápértékek 6 kapsz
Testo-4HD complex 3834 mg
Tribulus Terrestris (30% protodioscin)                         
Maca (Lepidium Meyenii) (gyökér)  
Cink (mint cink biszglicinátum) 22,5 mg
B6 vitamin (mint piridoxin HCL) 6 mg
Magnézium (mint magnézium-oxid) 300 mg
D3 vitamin (mint kolekalciferol) 750IU
Stacker Anabolic complex 390 mg
Muira Puana (Ptychopetalum olacoides)                     
Rhodiola Rosea (2% Salidroside)  
Damiana (Turnera Aphrodisiaca) (list)  
Zöld zab (Avena Sativa L.)

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Összetevők:
Zselatin, titán-dioxid (E171), fekete vas-oxid(E172) és sárga vas-oxid (E172).


 
Adagolás:
Használj 3 kapszulát napközben és 3 kapszulát elálvás előtt 4 - 6 héten át a maximális hatás eléréséhez.


 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!