Stacker2 Complete Creatine - 300g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

10.790 Ft
(bruttó ár)

Stacker2 Complete Creatine

 

Complete Creatine négyféle típusú kreatin keveréke, Quattro Creatine Complex formájában. Kreatin-monohidrátot, tri-kreatin-citrátot, kreatin-piruvátot és kreatin-etil-észter-malátot tartalmaz. Funkcionális tartalmának köszönhetően növelheti a fizikai teljesítményt az intenzív edzések rövid, egymást követő intervallumaiban. Az erősítő sportolók és a crossfit vagy HIIT edzések kedvelői is profitálhatnak belőle.

 

Complete Creatine - a kreatin négy formájának hatékony keveréke, amely támogathatja a teljesítményt a rövid és intenzív edzési intervallumok során

 

Complete Creatine egy összetett formula, amely négyféle típusú kreatinból áll, szabadalmaztatott Quattro Creatine Complex formájában. Kreatin-monohidrátot, tri-kreatin-citrátot, kreatin-piruvátot és kreatin-etil-észter-malátot tartalmaz. Maga a kreatin az elfogyasztott energia (ATP) regenerációjához szükséges. Éppen ezért nehéz, rövid távú és egymást követő nagyon intenzív edzéssorozatokhoz alkalmas, amelyek során javíthatja a teljesítményedet. Ez 3 g-os napi bevitelre vonatkozik, amelyet ez a táplálékkiegészítő biztosíthat neked.

A benne lévő négyféle kreatinnak köszönhetően ennek a kombinációnak az összes előnyét kihasználhatod. A teljes keverék így jobban oldódik vízben, és viszonylag gyorsabban juthat el az izomsejtekhez, mint például a monohidrát egyik formája esetén. A Complete Creatine egy igazán hatékony keverék, amelyet az erősítő sportolók, valamint a crossfit vagy HIIT edzések rajongói is értékelni fognak.

A Complete Creatine előnyei:

  • összetett formula, amely a kreatin négy típusából áll
  • szabadalmaztatott Quattro Creatine Complexet tartalmaz
  • kreatin-monohidrátot, tri-kreatin-citrátot, kreatin-piruvátot és kreatin-etil-észter-malátot tartalmaz
  • növelheti a fizikai teljesítményt az intenzív edzés során
  • a nehéz és nagyon intenzív edzések során fogod értékelni
  • jól oldódik
  • erősítő sportolók, CrossFit vagy HIIT edzések rajongói is profitálhatnak ebből a komplexből

Összetevők:

Szabadalmaztatott Quattro Creatine Complex formula (kreatin-monohidrát, tri-kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-etil-észter-malát), csomósodást és lesülést gátló anyag (izomaltulóz, kalcium-szilikát).

Fogyasztási javaslat:

Fogyassz 1 adagolókanálnyit, 250 ml hideg vízzel vagy fehérjeturmixszal elkeverve 30 perccel edzés előtt. Pihenőnapokon délutánonként fogyaszd.

Tápanyagtáblázat: 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!