Zoomad Raw Beta-Alanine - cherry bomb - 400g

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.590 Ft
(bruttó ár)

Zoomad Labs Raw Beta-Alanine

 

A Zoomad Labs® béta-alanin a sportolók számára a béta-alanin a kitartás és az erő legfontosabb étrend-kiegészítője már több mint egy évtizede. Ezért nem egy közvetlen izomtömeg-serkentő, hanem egy kiváló forrás, amely segít fokozatosan javítani az edzéseket. Ha ezt az aminosavat szeded, a karnozin szinted megnő, és ennek következtében a fizikai teljesítményed is.

Javasolt adagolás: Keverj össze egy adagolókanálnyit körülbelül 8 oz (240ml) vízzel vagy kedvenc italoddal naponta egyszer, lehetőleg 30 perccel edzés előtt.

Előnyei:

  • Növeli a robbanékony erőt és a teljesítményt.
  • Növeli az izomtömeget
  • Nagy hatással van az anaerob állóképességre.
  • Növeli a fizikai állóképességet
  • Hosszabb ideig nagy intenzitással edzhet
  • Fokozott vér nitrogén-oxid, nagyobb értágulat, nagyobb hipertrófia.

Tápanyagtáblázat: 

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!