Zoomad Raw One L-citrullin malát - 300g - cherry bomb

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

8.790 Ft
(bruttó ár)

Zoomad - L-citrullin-malát

 

L-citrullin-malát a nem esszenciális aminosavként ismert l-citrullin és a malát folyadékban oldódó, por állagú kombinációja, mely a citrullin legkeresettebb formája a sportteljesítmény növelésére.

L-citrullin-malát - vérkeringés javító, hatékony l-citrullin és malát kombináció

Az L-citrullin-malát a nem esszenciális aminosavként ismert aminosav, az l-citrullin és a malát (az almasav kalciumsója) hatékony kombinációja a sportteljesítmény fejlesztésére. Az l-citrullin aminosav az arginin prekurzora, mely elősegíti a szervezetben a vérellátásra pozitív hatású nitrogén-oxid (NO) termelést. Ezáltal, több tápanyag és oxigén jut el a dolgozó izmokhoz az energiatermelés és a sportteljesítmény maximális fejlesztése érdekében. Érdekes, hogy ami az ételeket illeti, ez az aminosav egyedül a görögdinnyében található meg nagy mennyiségben. Az argininnal szemben a citrullin nagy előnye, hogy sokkal jobban felszívódik és ugyanakkora mennyiségű kiegészített argininnel összehasonlítva sokkal hatékonyabban emeli meg a vér arginin szintjét szervezetben. Továbbá, a citrullinhoz kapcsolódó malát (az almasav kálciumsója) hatással lehet a tejsav lebontására az izmokban, mely szorosan összefügg az edzés intenzitásának lehetséges csökkenésével.

Az étrendkiegészítő minden sportolónak ajánlott, aki szeretné növelni a sportteljesítményt és esetleges előnyhöz jutni verseny során. Hasznosnak bizonyulhat erőnléti edzésekhez, állóképességet igénylő edzésekhez, sprinteléshez, sportcsapatok tagjainak vagy magas intenzitású edzéseket (pl. Crossfittet) végzőknek. Egy adag ebből az ergogén, könnyen oldódó porkeverékből 5 g-ot, azaz a funkcionális mennyiséget tartalmazza.

Az L-citrullin malát előnyei

  • jól oldódó, por állagú meggy ízű citrullin malát
  • egy adag 5 g citrullin malátot tartalmaz
  • pozitív hatással van a vérellátásra a testben és az izmokban
  • fogyasztása erőnléti és állóképességet igénylő edzésekhez, valamint sportcsapatok tagjainak ajánlott

Összetevők

100% L-citrullin DL-malát 94%, aromák, citromsav, csomósodásgátló (szilikon dioxid), édesítő (szukralóz)

Fogyasztási javaslat

Shakerben keverj össze egy adagot (5 g) vízzel és fogyaszd kb. 30-60 perccel edzés előtt.

Tápérték táblázat

 

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

 

 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!