Applied Nutrition Sex Bomb For Her 90g (nőknek)(60 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

5.990 Ft
(bruttó ár)

NŐI LIBIDÓ FOKOZÓ
A Sex Bomb egy aktív libidót fokozó táplálékkiegészítő a nők számára, amely gyorsabb szexuális izgalmat eredményez, fokozva az érzékenységet a jobb véráramlás révén.
 

       

Sex Bomb For Her
Női libidó fokozó
Szexuális aktivátor
120 kapszula | 90g | 60 adag
A Sex Bomb egy aktív libidót fokozó táplálékkiegészítő a nők számára, amely gyorsabb szexuális izgalmat eredményez, fokozva az érzékenységet a jobb véráramlás révén.

FŐBB ELŐNYÖK
- Elősegíti a nők szexuális egészségét
- Fokozza a nemi vágyat
- Halal tanúsított termék
A növényi alapú zöldséghéj jól alkalmazható étrendi, vallási vagy kulturális korlátozásokkal rendelkező fogyasztók számára.

JAVASOLT HASZNÁLAT
Fogyasszon naponta 2 kapszulát lefekvés előtt.

ADAGOLÁS
Adagolási méret: 2 kapszula - Adagok dobozonként: 60

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG INFORMÁCIÓ:

EGYÉB ÖSSZETEVŐK
Növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), csomósodásgátlók (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
A termék minden egyes tételét ellenőrzött program keretében tesztelik tiltott anyagok tekintetében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

FIGYELMEZTETÉS
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!