Applied Nutrition Sex Bomb For Her 90g (nőknek)(60 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

7.990 Ft
(bruttó ár)

Női Libidó Fokozó

 

Sex Bomb nőknek egy táplálékkiegészítő, amely álombogyó kivonatot, damiána kivonatot, maca port és többek között cink citrátot is tartalmaz. Ez a kifinomult kombináció minden nő számára alkalmas, akik szeretnék növelni a libidójukat és gyorsabban elérni a szexuális izgalmat.

       

Sex Bomb nőknek - hatóanyag-kombináció nők számára a nemi vágy és szexuális izgalom növelésére

 

A Sex Bomb nőknek egy nők számára kifejlesztett hatóanyag-kombináció a nemi vágy és szexuális izgalom növelésére. Az összetevők között találod például az álombogyó kivonatot és a maca port, amelyeket az adaptogének közé sorolunk. Ezek az anyagok segítenek a stressz kezelésében, ami pozitív hatással lehet az általános ellazultságra. A táplálékkiegészítő muira puamát és a damiána levél kivonatát is tartalmazza, amelyek természetes vágykeltőként ismertek. Cinket is tartalmaz, amely hozzájárul a szaporító szervrendszer megfelelő működéséhez és a normális tesztoszteronszint fenntartásához.

       

A Sex Bomb nőknek előnyei

  • adaptogéneket - álombogyót és macát - tartalmaz
  • az összetevők között megtalálható a muira puama, a damiána kivonat és a cink is
  • segít a stressz kezelésében és a szervezet ellenállóképességének növelésében
  • hozzájárul a szaporító szervrendszer megfelelő működéséhez és a tesztoszteronszint fenntartásához
  • nők számára kifejlesztve a nemi vágy és szexuális izgalom növelésére

Összetevők

KSM-66® álombogyó kivonat, maca kivonat 10:1, muira puama, damiána levél kivonat, abrakzab kivonat, cink-citrát, növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodásgátló anyag (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Javasolt fogyasztás

Naponta 2 kapszula lefekvés előtt.

Tápérték táblázat

Tápérték

   1 adag (2 kapszula)    

KSM-66® Álombogyó kivonat

400 mg

Maca por (Maca kivonat 10:1)

200 mg

Muira Puama

200 mg

Damiána levél kivonat

200 mg

Abrakzab (Avena Sativa) kivonat                     

200 mg

Cink-citrát

20 mg

             

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG INFORMÁCIÓ:

EGYÉB ÖSSZETEVŐK
Növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), csomósodásgátlók (növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
A termék minden egyes tételét ellenőrzött program keretében tesztelik tiltott anyagok tekintetében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

FIGYELMEZTETÉS
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd az összetevőket.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!