Applied Nutrition Vitamin D3 - 3000IU 90 tabletta (90 adag)

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

3.690 Ft
(bruttó ár)

Vitality Range
A D-vitamin hozzájárul az izmok normális működésének és az immunrendszer normális működésének fenntartásához.
 

     

D3-vitamin
90 tabletta | 90g | 90 adag
A D-vitamin hozzájárul az izmok normális működésének és az immunrendszer normális működésének fenntartásához.

FŐBB ELŐNYÖK
- Nagy szilárdságú 3000 NE (75 mikrogramm) tabletta
- Elősegíti a csont normál egészségét
- Szükséges az immunfunkció fenntartásához
- Halal tanúsított termék
    
JAVASOLT HASZNÁLAT
Naponta 1 tablettát vegyen be étkezés közben
 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Fogyasztás előtt konzultáljon kezelőorvosával, különös tekintettel, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat. Száraz hűvös helyen tartandó. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, és nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

TÁPANYAG-INFORMÁCIÓ

EGYÉB HOZZÁVALÓK
Dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

NEM TARTALMAZ: Glutén, búza, tejtermék, szója, élesztő, tartósítószerek, édesítőszerek, mesterséges aromák vagy színek.

ALKALMAZHATÓ: Vegetáriánusoknak.

ALLERGENEK: Nincs.

VIGYÁZAT
A termék használata előtt kérdezze meg szakképzett egészségügyi szakembert, ha 18 évesnél fiatalabb, terhes vagy csecsemőt szoptat, vagy bármilyen ismert vagy feltételezett egészségügyi betegsége van, vagy vényköteles vagy OTC gyógyszereket szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. A terméket száraz, hűvös helyen, gyermekektől távol tárolja. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Az allergénekről lásd a Bold-ban található összetevőket.

SPORTOLÓK SZÁMÁRA
A termék minden egyes tételét ellenőrzött program keretében tesztelik tiltott anyagok tekintetében. A termékeket szigorú tesztelésnek vetik alá egy ISO 17025 akkreditált laboratóriumban, hogy a legmagasabb szintű bizonyosságot nyújtsák arról, hogy biztonságosabbak a sportolók számára.

GMP
Ezt a terméket egy GMP létesítményben, szigorú minőségellenőrzés mellett gyártották, hogy biztosítsa az állandó magas minőséget, amely megfelel a forgalomba hozatali engedély (MA) vagy a termékleírás követelményeinek.

JAVASOLT HASZNÁLAT
Fogyasszon naponta 1 kapszulát étkezés közben.
 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!